Nyhed!

Tag al din
data med til
udlandet.

I EU og UK.

3LikeHome Pro

Nu bryder vi grænserne
på forretningsrejsen.

Beregn besparelse

NYHED! Tag al din data med i EU og UK.

Frihed til at rejse i hele verden med 3LikeHome Pro.

  • Brug løs af den data, der er inkluderet i dit abonnement og ring, send sms/mms til, fra og i mellem alle de inkluderede lande og modtag opkald i alle landende uden merpris.*
  • Med 3LikeHome Pro kan du ringe 20 timer/md.** og sende sms/mms til, fra og imellem
    alle 73 lande og du kan modtage opkald i alle 3LikeHome Pro-landene.
  • Brug al jeres data i hele EU, EØS og UK***.
  • 3Business er lige med jer i lommen og I får rigeligt med data på rejsen – uanset hvor i 3LikeHome Pro-landene I rejser til.

Ring mig op

 

Hvad kan du spare med 3LikeHome Pro?

Se hvor meget du kan spare hver måned, på opkald fra danmark til udlandet med 3LikeHome Pro.

Ring mig op

KOMMUNIKATION PÅ
TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Når du vælger 3LikeHome Pro får du større rejsefrihed i det meste af verden, så du kan tale og bruge den data, der er inkluderet i abonnementet uden at du skal bekymre dig. Du får rigeligt med data pakket med i kufferten og du får samme hastighed som herhjemme i Danmark. Simpelt og nemt.

BRUG DIN DATA PÅ
FORRETNINGSREJSEN

3Business er lige med jer i lommen når I tager ud og rejser, og I får jeres data med på rejsen – uanset hvor i 3LikeHome Pro-landende I rejser til. 3LikeHome Pro er jeres forbindelse til omverdenen og I får maksimal fleksibilitet når den enkelte medarbejdere er på rejse.

GARANTERET REJSEFRIHED
I HELE VERDEN

Tag arbejdet med ud i verden med 3LikeHome Pro. Uanset hvor rejsen skal gå hen giver vi jer fuld data – og opkaldsfrihed i det meste af verden. Det gælder både opkald til, fra og imellem alle 3LikeHome Pro-lande, og når I bruger data i udlandet. Vi garanterer jer den maksimale tryghed og sikkerhed. Det betyder, at I kan rejse uden bekymringer eller gebyrer.

LYNHURTIG FORBINDELSE
TIL OMVERDEN

Med 3LikeHome Pro pakker I ikke bare kufferten fuld af data når I tager ud på rejse, I pakker den også med visheden om, at I får en lynhurtig internetforbindelse og et stabilt netværk, uanset hvor i 3LikeHome Pro-landende I vælger at rejse til. Gør det enkelt og simpelt når I rejser med et fremtidssikret abonnement hos 3Business.

Anne Byrch Fjellvang, Head of HR, European Energy


Vi oplever
stor
gennemsigtighed

”Vi har rigtig meget aktivitet i udlandet, og det er en fed mulighed at give medarbejderne den fleksibilitet at kunne tage mobilen trygt med rundt i verden og arbejde hvor som helst".

Anne Byrch Fjellvang, Head of HR, European Energy

Læs hele casen

Her gælder 3LikeHome Pro

Albanien
Amerikanske Jomfruøer
Andorra
Argentina
Australien
Azorerne
Belgien
Bosnien-Hercegovina
Brasilien
Bulgarien
Canada
Chile
Cypern
England
Estland
Finland
Forenede Arabiske Emirater
Frankrig
Fransk Guyana

Færøerne
Gibraltar

Grækenland

Guadeloupe
Guernsey
Holland
Hongkong
Indonesien

Irland
Island
Isle of Man
Israel
Italien
Jersey
Kanariske øer
Kina
Kosovo
Kroatien
Letland
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg

Macao
Madeira

Malaysia
Malta
Martinique
Mayotte
Mexico
Montenegro
New Zealand
Nordmakedonien
Nordirland
Norge
Polen
Portugal
Puerto Rico
Réunion
Rumænien
Rusland
Saint Barthélemy
Saint Martin (Den franske del)
San Marino

Schweiz
Serbien
Singapore

Skotland
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sri Lanka
Sverige
Sydkorea
Taiwan
Thailand
Tjekkiet
Tyrkiet 
Tyskland
Ukraine (Nyhed)
Ungarn
USA
Vietnam
Wales
Østrig
Åland

Sådan får du 3LikeHome Pro

3LikeHome er inkluderet i alle vores Fri Tale abonnementer, 3Pro 5G mobilabonnementer og i vores 3Deling 5G abonnement, uden at det koster jer ekstra. Så kan du tage ud og rejse uden at bekymre dig om dyre telefonregninger eller gebyrer. Det kalder vi sikkerhed på rejsen.

Data-abonnementer

VÆRD AT VIDE OM 3LIKEHOME PRO

*Med rejsetjenesten 3LikeHome Pro kan du ringe, modtage opkald, sende SMS og MMS til danske og lokale numre i 73 lande uden det koster ekstra. I kan desuden ringe til numre i andet EU-lande, dog ikke fra Danmark, uden det koster ekstra. Du kan bruge hele din inkluderede data i EU, Norge, Island, Lichtenstein og Storbritannien. I øvrige 3LikeHome Pro-lande dog maks. 25 GB per regningsperiode per. SIM-kort. I EU kan du bruge dit abonnement iht. til EU-reglerne med en datagrænse på maks. 1000 GB data. Har du mere forbrug i 3LikeHome Pro-lande udenfor EU end i DK eller lande, der ikke er inkluderet i 3LikeHome Pro, i en periode på 30 dage, spærrer vi for yderligere forbrug. 

**Abonnementerne 3Pro 5G og 3Deling 5G indeholder maks. 20 timer pr. måned fra Danmark til 3LikeHome Pro-lande eller til/fra 3LikeHome-Pro lande uden for EU. Opkald udover 20 timer/md. pr. abonnement takseres efter gældende minuttakst. Alle øvrige abonnementer med 3LikeHome Pro indeholder maks. 10 timer pr. måned fra Danmark til 3LikeHome Pro-lande eller til/fra 3LikeHome-Pro lande uden for EU. Se priser på 3.dk/udland.

***Datagrænsen på 25 GB data er stadig gældende for 3LikeHome Pro lande udenfor EU, EØS og UK. Og gælder for alle abonnementer med 3LikeHome og 3LikeHome Pro.

Find den bedste løsning og service?

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.


Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik