3Business | 3LikeHome Pro - Udlandstelefoni, der ikke koster ekstra

3LikeHome Pro

Gør det enkelt at holde kontakten til internationale forretningsforbindelser.

Ring mig op

Frihed til at rejse kloden rundt med 3LikeHome Pro

  • Brug løs af den data, der er inkluderet i dit abonnement og ring, send SMS/MMS til, fra og imellem alle de inkluderede lande og modtag opkald i alle landene uden merpris.*
  • Fri Tale fra Danmark til hele EU, EØS og Storbritannien.**
  • Ring i op til 20 timer/md.*** til, fra og imellem 3LikeHome Pro-lande.
  • Brug al den data, der er inkluderet i dit abonnement med 3LikeHome Pro.****

Rejs til endnu flere lande med 3Pro Extra

Ring mig op

 

Hvad kan du spare med 3LikeHome Pro?

Se hvor meget du kan spare hver måned, på opkald fra Danmark til udlandet med 3LikeHome Pro.Kommunikation på
tværs af landegrænser

Når du vælger 3LikeHome Pro får du større rejsefrihed i det meste af verden, så du kan tale og bruge den data, der er inkluderet i abonnementet uden at du skal bekymre dig. Du får rigeligt med data pakket med i kufferten og du får samme hastighed som herhjemme i Danmark. Simpelt og nemt.

Brug din data på
forretningsrejsen

3Business er lige med jer i lommen når I tager ud og rejser, og I får jeres data med på rejsen – uanset hvor i 3LikeHome Pro-landene I rejser til. 3LikeHome Pro er jeres forbindelse til omverdenen og I får maksimal fleksibilitet når den enkelte medarbejdere er på rejse.

Garanteret rejsefrihed
i hele verden

Tag arbejdet med ud i verden med 3LikeHome Pro. Uanset hvor rejsen skal gå hen giver vi jer fuld data – og opkaldsfrihed i det meste af verden. Det gælder både opkald til, fra og imellem alle 3LikeHome Pro-lande, og når I bruger data i udlandet. Vi garanterer jer den maksimale tryghed og sikkerhed. Det betyder, at I kan rejse uden bekymringer eller gebyrer.

Lynhurtig forbindelse
til omverden

Med 3LikeHome Pro pakker I ikke bare kufferten fuld af data når I tager ud på rejse, I pakker den også med visheden om, at I får en lynhurtig internetforbindelse og et stabilt netværk, uanset hvor i 3LikeHome Pro-landene I vælger at rejse til. Gør det enkelt og simpelt når I rejser med et fremtidssikret abonnement hos 3Business.

Anne Byrch Fjellvang, Head of HR, European Energy


Vi oplever
stor
gennemsigtighed

”Vi har rigtig meget aktivitet i udlandet, og det er en fed mulighed at give medarbejderne den fleksibilitet at kunne tage mobilen trygt med rundt i verden og arbejde hvor som helst".

Anne Byrch Fjellvang, Head of HR, European Energy

Læs hele casen

Her gælder 3LikeHome Pro

Abu Dhabi
Ajman
Albanien
Andorra
Amerikanske Jomfruøer
Australien
Argentina
Azorerne
Belgien
Bosnien-Hercegovina
Brasilien
Bulgarien
Canada
Ceuta
Chile
Cypern (Græsk)
Cypern (Tyrkisk)
Dubai
England
Estland
Finland
Forenede Arabiske Emirater
FrankrigFransk Guyana
Fujairah

Færøerne

Gibraltar

Grækenland

Guadeloupe
Guernsey
Holland
Hong Kong
Indonesien

Irland
Island
Isle of Man
Israel
Italien
Jersey
Kina
Kosovo
Kroatien
Letland
Liechtenstein

Litauen
Luxemborg
Macao
Madeira

Malaysia
Malta
Martinique
Mayotte
Melilla
Mexico
Montenegro
New Zealand
Nordirland
Nordmakedonien
Norge
Polen
Portugal
Puerto Rico
Ras AI Khaimah
Reunion

Rumænien
Rusland
Saint Barthélemy
Saint Martin (franske del)
San Marino
Serbien
Schweiz

Sharjah


Singapore
Skotland
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sri Lanka
Sverige
Sydkorea
Taiwan
Tasmanien

Thailand
Tyrkiet 

Tjekkiet
Tyskland
Ukraine 
Umm AI Quwain

Ungarn
USA
Vatikanstaten
Vietnam

Wales
Østrig
Åland

Sådan får du 3LikeHome Pro

3LikeHome Pro er inkluderet i alle vores Fri Tale abonnementer, 3Pro 5G mobilabonnementer og i vores 3Deling 5G abonnement, uden at det koster jer ekstra. Så kan du tage ud og rejse uden at bekymre dig om dyre telefonregninger eller gebyrer. Det kalder vi sikkerhed på rejsen.

Data-abonnementer

Værd at vide om 3LikeHome Pro

*Med rejsetjenesten 3LikeHome Pro kan du ringe, modtage opkald, sende SMS og MMS til danske og lokale numre i 73 lande uden det koster ekstra. I kan desuden ringe til numre i andet EU-lande, dog ikke fra Danmark, uden det koster ekstra. Du kan bruge hele din inkluderede data i EU, Norge, Island, Lichtenstein og Storbritannien. I øvrige 3LikeHome Pro-lande dog maks. 25 GB per regningsperiode per. SIM-kort. I EU kan du bruge dit abonnement iht. EU-reglerne med en datagrænse på maks. 1000 GB data. Har du mere forbrug i 3LikeHome Pro-lande udenfor EU end i DK eller lande, der ikke er inkluderet i 3LikeHome Pro, i en periode på 30 dage, spærrer vi for yderligere forbrug. 

**I alle mobilabonnementer indgår ubegrænset tale samt SMS-beskeder fra Danmark til EU, EØS og Storbritannien.Der vil fortsat være 10 eller 20 timers IDD alt efter prisplanens indhold fra et 3LH land til et 3LH land udenfor EU.

***Abonnementerne 3Pro 5G og 3Deling 5G indeholder maks. 20 timer pr. måned fra Danmark til 3LikeHome Pro-lande eller til/fra 3LikeHome-Pro lande uden for EU. Opkald udover 20 timer/md. pr. abonnement takseres efter gældende minuttakst. Alle øvrige abonnementer med 3LikeHome Pro indeholder maks. 10 timer pr. måned fra Danmark til 3LikeHome Pro-lande eller til/fra 3LikeHome-Pro lande uden for EU. Se priser på 3.dk/udland.

****Datagrænsen på 25 GB data er stadig gældende for 3LikeHome Pro lande udenfor EU, EØS og UK. Og gælder for alle abonnementer med 3LikeHome og 3LikeHome Pro.

Find den bedste løsning og service?

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik