Vi oplever stor gennemsigtighed

European Energy

European Energy er en dansk virksomhed, etableret tilbage i 2004, som udvikler vind- og solcelleparker såvel som storskala PtX anlæg. Med base i Danmark har virksomheden over 310 medarbejdere med 26 forskellige nationaliteter. Virksomheden udbyder således vedvarende energi i hele verden.

Da European Energy blev kunde hos 3Business tilbage i 2019, var det helt afgørende for virksomheden at få en gennemsigtig telefoniløsning, der var til at betale, og som medarbejderne kunne tage med til udlandet. Derfor fik virksomheden en 3Deling-løsning samt 3LikeHome Pro med telefoni.

  • ”Vi har rigtig meget aktivitet i udlandet, og det er en fed mulighed at give medarbejderne den fleksibilitet at kunne tage mobilen trygt med rundt i verden og arbejde hvor som helst”, fortæller Anne Byrch Fjellvang, Head of HR, European Energy.

3Deling er en unik løsning til virksomheder, der ønsker at dele data på tværs af virksomheden og have ét abonnement til alle medarbejdere med en fælles datapulje. Det er derfor ikke uden grund, at European Energy faldt for denne løsning, da de aldrig mangler data og kan rejse trygt ud i verden.

  • ”3Deling fungerer bare rigtig godt for os. Det er fedt at have en fælles og stor datapulje, fordi vi bare kan bruge af puljen uden at skulle bekymre os.”, beretter Anne

Ingen begrænsninger med 3LikeHome Pro

European Energy vækster kraftigt, og det er vigtigt for virksomheden at kunne tilbyde deres medarbejdere at arbejde mobilt og effektivt – uanset lokation. Derfor er de glade for at kunne benytte sig af 3LikeHome Pro, der giver dem frihed til at ringe til, fra og imellem alle 3LikeHome Pro-landene uden, at det koster dem ekstra. Det sikrer dem, at de altid kan komme i kontakt med hinanden, men at de også kan komme på 3’s netværk fremfor det lokale.

  • ”Det er supervigtigt for os at arbejde mobilt og agilt i og med vi vækster så meget i udlandet også. Her er det bare fedt, at vi ikke har nogen begrænsninger med vores telefoniaftale og at vi kan arbejde trygt”, siger Anne og forsætter: ”Der er ingen tvivl om at vores telefoniaftale med 3Business har lettet vores administration og arbejde. Det giver meget mere effektivitet i hverdagen og vi har altid vores faste Key Account Manager, som vi kan komme i kontakt med”. Afslutter Anne.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.