Vi har følt os trygge og har ro i maven

Loop Fitness, Aalborg

Loop Fitness har siden 2006 budt træningsglade kunder indenfor i deres lokaler, hvor cirkeltræning og ”enkel og effektiv” træning på 24 minutter blev et hit. Faktisk så stort et hit at de i dag har over 131 centre fordelt i hele Danmark.

Med de mange centre og kollegaer fordelt på forskellige lokationer har Loop Fitness set sig nødsaget til at få en løsning, der dækker alle centre og dermed hele fitnesskæden.

Deres løsning omfatter blandt andet 3Kontakt, som er en effektiv omstillingsløsning med en virtuel receptionist fra 3Business. Her opnår Loop Fitness en langt bedre service, i og med ingen ringer forgæves, og at opkald nemt bliver viderestillet til den rette medarbejder.

På den måde kan alle medarbejdere fokusere på deres arbejde og ikke bekymre sig om mistede opkald, eller at der opstår unødig ventetid ved telefonerne.

Helt fra Loop Fitness’ opstart ved 3Business har de følt sig taget godt imod og i trygge hænder:

  • Implementeringen er forløbet rigtig godt. 3Business har leveret som lovet i forhold til dækning, priser og implementering. Der blev lagt en god plan fra starten med flytning og oprettelse af 200 abonnementer, og det er forløbet helt efter planen,” fortæller Claus Nielsen, Kædechef i Loop Fitness.

Claus beretter også om at det implementeringsteam, som Loop Fitness fik stillet til rådighed igennem hele deres opstart, har givet dem ro i maven. Det har medført, at de opståede problemer hurtigt er blevet handlet på.

  • Den tilgængelighed og attention som vi oplever hos 3Business er bare super vigtig. Implementeringsteamet har haft det store forkromede overblik og styret slagets gang til UG. Vi har hele tiden følt os trygge i forløbet,” afslutter Claus.

Gode dækningsoplevelser

Foruden deres 3Kontakt-løsning har Loop Fitness også fået etableret en mobil internet-løsning i mange af deres centre. For som Claus beskriver det, så er internet en helt essentiel del af Loop Fitness’ arbejde. 

Da mange af deres centre ofte er ubemandede, er det vigtigt, at systemerne kan køre uforstyrret, at kunderne kan logge ind og ud, og at natlige opdateringer kan arbejde uforstyrret uden manuelt arbejde.

  • Vi har en god dækningsoplevelse og internet er bare helt essentielt i alle vores centre. Derfor er kapacitet og driftssikkerhed i højsædet, så nyere teknologi er nødvendigt til fremtidens større datastrømme”, uddyber Claus.

Ligesom så mange andre virksomheder har Loop Fitness også taget nye virtuelle mødeværktøjer i brug. Her benytter Loop Fitness sig af Teams Connect fra 3Business, som sikrer at medarbejderne kan arbejde hvor som helst.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.