Med 3Business kan vi arbejde, hvor vi er

Lakrids By Bülow

Siden Lakrids By Bülow’s opstart i 2007 har firmaet haft høje ambitioner om at skabe gourmetlakrids af højeste kvalitet. Da Lakrids By Bülow valgte 3Business som teleselskab i 2019, vægtede de en gennemsigtig løsning. Derfor fik Lakrids By Bülow en 3Deling-løsning, hvor alle medarbejdere deler en fælles datapulje.

  • ”Vi er en virksomhed i vækst og vi udvider hele tiden vores forretning. Derfor er det positivt at vide, at vi også kan vokse med vores telefonipartner, og at de kan hjælpe med de problemer der måtte opstå”, fortæller Fredrik Richard Nilsson, CEO, Lakrids By Bülow.

Med 3Deling opnår Lakrids By Bülow stor frihed ved at kunne dele data på tværs af virksomheden.

  • ”3Deling fungerer bare rigtig godt. Det er rart, at vi bare kan bruge af datapuljen og ikke bekymre os om at skulle finde ekstra data i fx Dubai. Det er en kæmpe fordel med en fælles pulje og det giver mere ro”, uddyber Fredrik.

En telepartner, der altid leverer

Lakrids By Bülow har butikker over hele verden og derfor rejser medarbejderne meget. Foruden deres 3Deling løsning har Lakrids By Bülow fået 3LikeHome Pro med fri udlandstelefoni. Med 3LikeHome Pro kan medarbejderne bruge deres data, ringe og sms’e til, fra og imellem 3LikeHome Pro-landene uden merpris.

  • "Vi kan drive virksomhed uanset, hvor vi befinder os. Det er en fordel for os at have en aftale, som gør at man kan arbejde uanset, hvor man er henne”, siger Fredrik og forsætter:

  • ”I og med vi også afholder mange møder online er det vigtigt for os at have en leverandør, der leverer det rette telefoni og en god internetforbindelse. Det er fedt at vi har det igennem 3Business".

Lakrids By Bülow vægter også en nem selvbetjening, hvor de kan styre det meste selv derfra. Men skulle det ske, at de har spørgsmål eller behov for hjælp beskriver Henrik Brandt Ibsen, Head of IT fra Lakrids By Bülow, at de altid kan komme i kontakt med deres faste Key Account Manager. 

  • ”Vi har altid en fast og kompetenet Key Account Manager vi kan komme i kontakt med og vi har god ro i maven med at tingene bare virker”, udtaler Henrik.

Med firmaets store ambitioner og fokus på fremtiden fortæller både Fredrik og Henrik, at det vigtigste for dem er at deres telefoniløsning fungerer og er til at betale. 

  • ”Det vigtigste for os er, at det bare fungerer. Og det gør det hos 3Business. En ekstra gevinst er, at det tilmed er til at betale for og til en fornuftig pris”. Afslutter Henrik.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.