Gør hverdagen enklere med 3Business' selvbetjening

Alt du skal bruge samlet på ét dashboard.

Fuldt overblik ved første klik

3Business’ selvbetjening giver dig fuldt overblik over jeres teleløsning i et enkelt view. Når du logger ind, bliver du præsenteret for et dashboard, hvor alle virksomhedens informationer er samlet ét sted - lige fra forbrug til fakturaer.

Du vælger selv, om dashboardet skal vises for hele virksomheden eller den enkelte konto.

Så hvad enten du har brug for et hurtigt overblik, eller du ønsker mere detaljerede oplysninger, er informationen lige ved hånden. 

Det er 3Business Selvbetjening

Følg virksomhedens forbrug

Med en enkelt graf kan du hurtigt se, om forbruget er som forventet eller om der er noget, du eventuelt skal være opmærksom på.

Med ét klik kommer du videre til det detaljerede forbrug og kan gå i dybden med, hvilke medarbejdere, der bruger hvad.

Ingen overraskelser i udlandsforbruget

Med 3Business Selvbetjening er det blevet nemt for dig at se det udlandsforbrug, der har været siden seneste faktura. På den måde kan du hele tiden følge udviklingen og undgå overraskelser på næste faktura.

 

Hvem skal du finde?

Med den opdaterede søgefunktion finder du hurtigt frem til lige netop den medarbejder, som eksempelvis skal have aktiveret sit SIM-kort, eller som skal bruge ekstra data på rejsen.

Vælg konto

Med kontovælgeren kommer du hurtigt frem til den rigtige konto. Når en konto er valgt, vises data for den givne konto. Den valgte konto følger dig igennem menuen, indtil du skifter til ”Alle” eller en anden specifik konto.

Hold dig orienteret med notifikationer

Med notifikationerne på dit dashboard har vi sørget for, at du altid får de vigtigste beskeder om virksomhedens teleløsning direkte ved login.

Herfra kan du klikke dig videre til uddybende information og links.

Log ind på selvbetjening

Log ind på selvbetjening

Log ind

Ny bruger?

Opret bruger

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg