Alt er blevet nemmere med 5G Internet

fra 3Business

Telttilfest.dk

En god fest behøver ikke at være dyr. Sådan lyder mottoet fra det danske teltudlejningsfirma Telttilfest.dk. Firmaet, der har eksisteret i 5 år, og udlejer nu telte til både privat og erhverv, uanset størrelse. Ingen fest er for lille for Telttilfest.dk.

Virksomheden lever af at være i kontakt med kunder og hjælpe med alt fra teltopstilling til borddækning og pyntning. Derfor valgte de også 3Business som telepartner sidste år, fordi de vægtede en lynhurtig internetforbindelse og et godt og ærligt samarbejde højt.

Stabilt og lynhurtigt internet

Telttilfest.dk har haft mange udfordringer med deres internetløsning hos deres tidligere teleudbyder. Derfor er de hurtigt blevet glade for den 5G Internet løsning, som 3Business har kunne tilbyde dem.

  • ”Det er altafgørende, at vores internet bare spiller, ellers vil vi ikke kunne kommunikere med vores kunder og give dem den bedst mulige kundeoplevelse. Det er vigtigt for os, at vi har en ordentlig internetforbindelse, der ikke falder ud og som er lynhurtig”. Fortæller Kim Fussing, medejer, Telttilfest.dk.

5G Internet har gjort hverdagen nemmere og lettere. For Telttilfest.dk betyder det, at de kan arbejde hurtigere og mere agilt, uden forbindelsen falder ud eller kunden ringer forgæves.

  • ”3Business’ internet spiller bare og virker altid. Vi er afhængige af at have et godt og stabilt netværk, og det ved vi, at vi får hos 3Business”, siger Kim.

Stor fleksibilitet på hjemmekontoret

Kim og hans medarbejdere arbejder enten hjemmefra eller på kontoret. Her er der altid en lynhurtig 5G internetforbindelse, uanset hvor de vil arbejde.

  • ”Vi har aldrig fri. Når vi er hjemme, tager vi stadig telefonen og arbejder online. Der er det altså vigtigt, at internetforbindelsen også fungerer og er hurtig. Jeg kan sagtens sidde og arbejde hjemme, selvom familien er på computeren, ser TV eller gamer. Det må betyde at vi har en internetløsning i verdensklasse”, forklarer Kim.

Kim kan også berette, at hele virksomheden arbejder langt mere effektivt og fleksibelt med en hurtig internetforbindelse. Altoverskyggende er det dog, at de kan skabe de bedste og hurtigste løsninger for deres kunder.

  • ”Med 3Business har vi løsninger, der bare virker og det spiller både hos os privat og på arbejdet. Vi kan mærke markant forskel på vores teleløsning nu og fra tidligere”, afslutter Kim Fussing.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.