Brug for hjælp?

IoT Connectivity

Forbind dine enheder på tværs af teknologier og landegrænser.

Skræddersyet løsning

Personlig rådgivning

Stabil forbindelse

Internet of Things

Internet of Things (IoT) handler om at forbinde fysiske enheder med internettet, så de kan kommunikere og udveksle data. Det giver virksomheder mulighed for at indhente data, overvåge drift og forbrug, og meget mere. Der er et enormt potentiale i IoT, men teknologien kræver pålidelig og stabil forbindelse for at blive realiseret. Uden adgang til jeres enheder, mister I styring, kontrol og vigtige data, og dermed mister I på den korte bane omsætning og på den lange bane konkurrenceevne.

Skræddersyede løsninger, også til jeres virksomhed

Retail

POS løsninger til brug i EU

En fleksibel og enkel løsning med en god mængde data og roaming i flere lande samt operatører. 

 • 100 MB 

 • Fleksibel Datapulje 

 • Roaming i EU og Nordamerika 

Produktionsbranche

Fiberbackup løsninger  

Til kunder med et stort behov for data med god dækning og fuld redundans i Danmark.  

 • 1 TB 

 • Fast Datapulje 

 • Roaming i DK på alle net 

Forsyningssektor

Connectivity til mange enheder

Kunder med mange måleenheder, el, vand, varme, m.v., med lille data-behov samt bedst mulig pris pr. SIM-kort.

 • 10 MB 

 • Individuelt SIM-kort 

 • 3’s eget netværk 

Mobilnettet binder forretningen sammen

Som IoT-virksomhed er jeres forbindelse forretningskritisk. Uden adgang til jeres enheder, mister I styring, kontrol og vigtige data, og dermed mister I på den korte bane omsætning og på den lange bane konkurrenceevne. Med mobilnettet som fundament for jeres IoT-netværk, får I en trådløs løsning med fuld dækning i Danmark, som sikrer jer høj hastighed og stabilitet på netværket.

Derudover får I et IoT SIM-kort med fuld redundans, som betyder, I altid har forbindelse til jeres enheder. Er der udfald hos én operatør, skifter systemet automatisk til en anden, og på den måde holder vi jeres forretning kørende. Det svarer faktisk til at have funktionaliteten af flere SIM-kort samlet på ét.

En løsning over mobilnettet kræver desuden intet gravearbejde, og alle enheder, I kan sætte et SIM-kort i, kan forbindes til netværket på få minutter. 

Et IoT-netværk baseret på mobilnettet giver jer således både den stabilitet, fleksibilitet og tryghed, der skal til for, at I kan skabe innovative løsninger og en sund forretningsdrift. 

Roaming sikrer connectivity uden grænser 

Hvad enten jeres virksomhed opererer lokalt, nationalt eller globalt er det essentielt med en stærk roamingplan. Det er typisk forretningskritisk for IoT-virksomheder, at kunne skabe og opretholde en stærk forbindelse til enhederne, uanset hvor de er, og derfor er roaming essentielt. Takket være vores internationale samarbejde og globale partner, kan vi skræddersy en roamingplan til jeres firma, der giver jer adgang til det stærkest mulige netværk både hjemme og ude. En roamingplan hos os kan: 

 • Sikre redundans: Planen giver jeres virksomhed adgang til den stærkeste forbindelse på mobilnettet, uanset operatør. Arbejder firmaet med et kabelført netværk, kan I benytte mobilnettet som fallback i tilfælde af udfald. 

 • Sikre forbindelsen i udlandet: Jeres virksomhed får fuld dækning med adgang til IoT-enheder i fjerne lande på tværs af operatører og teknologi, fri for roamingstyring. 

 • Sikre permanent roaming: I kan trygt sende jeres enheder ud i verden, for med permanent roaming er der ingen begrænsninger for, hvor længe forbindelsen kan opretholdes. 

Roamingplanen kan desuden justeres løbende, hvis der er brug for at tilføje lande eller operatører i takt med virksomhedens vækst. 

5 typiske problemer ved dårlig dækning

Nedsat pålidelighed

Dårlig dækning giver ustabile forbindelser, hvilket kan føre til hyppige afbrydelser i dataoverførslen og nedsat pålidelighed i kommunikationen med enhederne.

Langsom ydeevne

Når enhederne kæmper med at opretholde forbindelsen, resulterer det i langsom ydeevne, især når der overføres store mængder data eller der kræves hurtig respons. 

Tab af data

Dårlig dækning øger risikoen for tab af data under overførslen. Det kan resultere i manglende eller unøjagtig information for virksomheden. 

Forøget energiforbrug

I områder med dårlig dækning kæmper enhederne for at opretholde forbindelsen eller søger efter stærkere signal, og den aktivitet øger energiforbruget. 

Forøget risiko for fejl

Dårlig dækning kan øge risikoen manglende eller forkerte data, hvilket kan føre til fejl i forretnings- eller beslutningsprocesser. 

  IoT-platformen Jasper forenkler arbejdet 

  Det er sin sag at holde styr på tusindvis af sensorer og enheder. Derfor har vi fundet en IoT-platform, som er gennemprøvet, intuitivt opbygget og driftssikker: Jasper fra Cisco gør det nemt at administrere jeres IoT-netværk indsamle information fra hele netværket og aktivering såvel som deaktivering af SIM-kort.  

  På dashboardet får I en oversigt over de indsamlede data, og platformen hjælper desuden med at omsætte de rå data til brugbar viden. 

  Funktioner i platformen 

  • Enkel og fleksibel administration af jeres SIM-kort, bestem selv aktivering og deaktivering af SIM-kort 

  • Mulighed for integration af egne back-end systemer ved brug af API. 

  • Opsætning af automationsregler for øget sikkerhed mod misbrug af SIM-kort, samt forbrugskontrol. 

  • Omfattende værktøj til analyser og rapporter, der giver et detaljeret overblik af hændelser, forbrug og økonomi. 

  • Effektive værktøjer til fejlsøgning og diagnosticering. 

  Vi passer på jeres netværk og data  

  Indsamling og udveksling af data er indbegrebet af IoT, og når data er forretningssensitivt, skal det beskyttes. I forhold til IoT handler sikkerhed først og fremmest om at styre adgangen til netværket og sikre udvekslingen af data. I IoT-platformen er det selvfølgelig muligt at opsætte IMEI-lås og oprette en IMEI-Whitelist, men mange virksomheder har behov for et højere niveau af sikkerhed.  

  Derfor hjælper vi gerne med at bygge et ekstra lag af sikkerhed ind i jeres IoT-netværk ved at etablere private APN/VPN-tunneller tilpasset jeres behov. På den måde får I fuld kontrol over jeres forbindelser og adgangen til jeres netværk. 

  Ét kontaktpunkt skaber tryghed i opstart og support 

  Et team af dedikerede IoT-konsulenter hjælper jer gennem opstarten og er klar til at yde support 24/7. Skulle der være særligt komplekse udfordringer, kan vi desuden trække på 200 tekniske eksperter gennem vores internationale samarbejde. Det betyder, I får ét centralt kontaktpunkt i forhold til jeres IoT-netværk. 

  På den måde gør vi det nemt at implementere, og enkelt at optimere, jeres IoT-løsning. 

  Vi afdækker jeres behov på et møde, hvor vi også viser en live demo af IoT-platformen.

  Vi præsenterer et forslag til jeres IoT-løsning inkl. priser, og aftaler evt. et testforløb eller fuld produktion.

  Vi følger jer tæt de første par måneder, og aftaler løbende statusmøder, til alt er testet og afdækket.

  Efter opstarten justerer vi sammen platformen, kontrakten mm. hvorefter I kan begynde at skalere op.

  TinyMobileRobots

  ”Hos 3Business har vi fået en løsning, som gør, at vi kan sætte SIM-kort i vores robotter i Danmark, teste dem på et dansk netværk og sende dem ud til kunderne i vished om, at alting virker, uanset hvor de befinder sig. Det er en kæmpe fordel for os, der gør det nemmere og sikrere at teste vores produkter.” 

  - Jens Peder Kristensen, CEO i TinyMobileRobots. 

  GlobalConnect

  ”Vi ser 3Business som den stærkeste og mest innovative aktør inden for internationale IoT-løsninger, og det er et perfekt match med vores ambition om at skabe attraktive, fremtidssikrede løsninger til kunder med afdelinger udenfor vores hjemmemarked i Norden.” 

  - Marie Skouenborg, Head of Dynamic Network Services i GlobalConnect. 

   FAQ

   Med 3IoT kan I tilkoble jeres enheder til mobilnetværket, indsamle værdifuld og brugbar data, og skabe jeres egne innovative løsninger. Vi tilbyder desuden permanent roaming på tværs af lande og operatører. Dette giver jer fuld redundans, større stabilitet, og mindre nedetid. 

   Ved at muliggøre en mere proaktiv og databaseret beslutningsproces tager 3IoT jeres forretning til et nyt niveau. Vi skræddersyer en løsning ud fra jeres behov og derfor kan I vælge mellem forskellige tilgange til køb af SIM-kort og data: 

   • Vælg mellem en eller flere operatører for at opnå bedst mulig dækning. 

   • Fleksibilitet til at vælge mellem lande, operatører og teknologier. 

   • Solidt fundament af roamingpartnere, til at få jer på i hele verden. 

   • Mulighed for løbende tilpasning, så løsningen hele tiden passer til jeres behov. 

   Vores 3IoT supportteam kontakter jer og aftaler et møde. Herefter får I en introduktion af vores IoT-platform, hvor funktionaliteter, egenskaber, forbrugskontrol og avanceret regelstyring gennemgås. I samråd tilpasses platformens muligheder til jeres ønsker og behov, så I får en mere effektiv dagligdag. 

   På den måde sikrer vi, at I får en god og tryg start på vores samarbejde. 

   I princippet kan alle typer forbindelser, der giver en enhed adgang til internettet, benyttes i et IoT-netværk. Hos 3IoT benytter vi mobilnetværket som fundament for IoT, da det giver nogle store fordele blandt andet ift. dækning, redundans, hurtig levering og høj hastighed. 

   Vi arbejder derfor typisk med teknologier som:  2G, 3G, 4G, 5G, NB-IoT & LTE-M, VOICE og SMS 

   Få vejledning af vores IoT rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

   I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

   Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

   Så se vores Persondatapolitik