Der er bare et helt andet

nærvær hos 3Business

Autosource Group

Autosource Group består af fem forskellige virksomheder, der udvikler og leverer innovative og skræddersyede softwareløsninger til den danske bilbranche. Det betyder at alle virksomhederne har en stor andel af det software, der ligger tilgængelig hos bilforhandlerne.

Derfor kræver det at virksomheden har et ordentligt omstillingssystem, hvor kunder bliver taget i mod eller bliver dirigeret videre til den rette medarbejder.

  • ”Med 3Kontakt har vi mange hovednumre og forskellige services, hvor kunderne venter i kø. Derfor er det rart, at vi i virksomheden både kan have receptionist - og administratorfunktioner, som enten dirigerer kald videre eller som kigger på, at vores køsystem er sat ordentligt op. Vi sidder dagligt og bruger 3Kontakt til at optimere vores forretning.” ,Uddyber Jonas Pasgaard, COO, Autosource Group og fortsætter:

  • ”3Kontakt er en stor del af os. Vi kom fra en løsning, hvor vi ikke kunne det, som vi kan i dag, og det er fedt at vi kan det nu. Vi sparer endda tid og penge”.

Det er dog ikke kun deres omstillingsløsning som Jonas roser. Han roser også den tryghed og nærvær, som Autosource Group bliver mødt med.

  • ”Der er bare et helt andet nærvær i 3Business. Jeg har den samme account manager nu, som jeg havde fra mit tidligere arbejde, og det giver bare en kæmpe tryghed. 3Business er enormt agile og selvom vi ikke er den største kunde, føler vi os altid taget alvorligt, uanset hvad. Det er nærmest som om at vores faste account manager er vores ven og han er altid proaktiv. Det betyder rigtig meget for mig.” Forklarer Jonas.

Bedre dækning med 5G internet

Efter at have fået 5G internet oplever Autosource Group en bedre dækning, hvor de normalt har haft problemer. Internettet understøtter deres ambitioner i at arbejde, hvor de vil.

  • ”Vi har en nem løsning, der bare fungerer uden problemer. Vi har ikke nogen udfald og vi har adgang til nettet over alt. Vi oplever også fantastisk dækning i yderområderne. Vi er ikke bange for dækningen hos 3. Den ved vi bare fungerer til topkarakter.” Siger Jonas.

Om fremtiden, fortæller Jonas at han håber på, at Autosource Group er relevante på markedet fortsat og at de gerne vil vokse i udlandet også. Her nævner han at 3Business naturligvis skal med på rejsen.

  • ”Vi vil gerne vokse med 3Business. Og især med deres 3LikeHome Pro-løsning, som er så attraktiv i udlandet,” afslutter Jonas.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.