Kulturen i 3

En kultur baseret på vilje og innovation

3 er gået fra at være det mindste af de fire store teleselskaber i Danmark til i dag at være tredjestørst og hastigt nærmende sig andenpladsen.

I 2003 kom 3 ind på det danske marked, som i forvejen havde tre spillere. Derfor blev 3 af eksperter og medierne allerede ved sin lancering i Danmark dømt ude. Men netop derfor blev lysten til at bevise os tilsvarende større.

Siden dag ét har vores kultur derfor været præget af en gejst og vilje til at ville vokse og udfordre konkurrenterne.

Nøglen til at kunne udfordre er, at det er medarbejderne, der skaber vores succes - med hver deres personligheder. Derfor betyder det også mindre for os, hvilken baggrund den enkelte har, så længe han eller hun udviser gåpåmod og initiativ.

Vi går højt op i, at 3 skal være mulighedernes arbejdsplads, og derfor samler vi også på talenter.

Alle medarbejdere får mulighed for at deltage i 3Academy, hvor man får akkrediteret undervisning, som på sigt kan lede til nye opgaver og stillinger.

Med andre ord skal 3 altid være en arbejdsplads, hvor tillid er i høj kurs, og hvor der er frihed under ansvar. Vi tør tage chancer, prøve af og udfordre, så længe ideen er kvalificeret og konkurrencedygtig.

Af samme årsag har vi en ledelse, der forstår vigtigheden af at kommunikere, hvilken vej vi skal, så alle 623 medarbejdere arbejde mod samme mål.

Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde i 3, kan du finde interviews med nogle af vores medarbejdere herunder.