Slip for besværet! Her får du GRATIS fragt, 14 dages fortrydelsesret og fri retur!

Slip for besværet! Her får du GRATIS fragt, 14 dages fortrydelsesret og fri retur!

AirPods Max

Den perfekte balance imellem storslået hi-fi-lyd og alt det vidunderlige velkendte fra AirPods. Den ultimative person­lige lytteoplev­else.

FRA
KUN
120
kr./md.i 40 mdr.
Mindstepris:
4.800 kr.
Læs mere

  • Hi-fi-lyd.
  • Aktiv støjreduktion med transparent lyd.
  • Rumlig lyd omslutter dit og giver en biograflignende lydoplevelse.
  • Fantastisk smukt design med exceptionelt god pasform.

DesignNyt originalt design.

Apple er gået helt nye veje, når det gælder over-ear-hoved­telefoner. AirPods Max er skabt med den perfekte pasform til mange forskel­lige hovedfaconer, og alt lige fra ørepuderne til bøjlen er designet til at omslutte dig med fantastisk lyd ned til mindste detalje.


LydkvalitetHimmelsk lyd.

AirPods Max kombinerer hi-fi-lyd med brancheførende Aktiv støjreduktion og leverer derfor en uovertruffen lydoplev­else. Den specialudviklede driver arbejder på højtryk for at producere lyd med ultralav forvrængning på tværs af hele det hørbare frekvensområde. Du kan høre alle toner med en helt ny klarhed, lige fra den dybe bas, over de nøjagtige mellemtoner til det sprøde højeste toneleje.

Altomsluttende lyd.

For at fjerne den uønskede lyd fra om­givel­serne bruger AirPods Max seks udadrettede mikrofoner til at registrere støj omkring dig og to indadrettede mikrofoner til at måle, hvad du hører. Stråledannende mikrofoner er med til at isolere din stemme under telefonopkald, så den går tydeligt igennem, også i blæsevejr og på storkontorer.

Hør alle detaljerne.

Den Apple-udviklede dynamiske driver skaber et bredt frekvensområde, der fremhæver en detaljerigdom i alle lyde. Så dine yndlings­sange leveres med en hidtil uhørt helhed og præcision. Det bliver ikke bedre. 

Ingen forvrængning.

Driverens motor med ringmagneter i dobbelt neodym er bygget til at ligne dem, der sidder i avan­cerede gulvhøjttalere. De minimerer den samlede harmoniske forvrængning på tværs af hele det hørbare frekvens­område, hvilket resulterer i en konstant klar lyd, også når der er skruet helt op for lyden.

Design

Den øverste bøjle i åndbart, fintvævet net fordeler vægten og gør hoved­telefonerne mere behagelige at have på.

Rammen i rustfrit stål er beklædt med et blødt og lækkert materiale for at skabe en utrolig kombination af styrke, fleksibilitet og komfort.

Teleskoparmene trækkes nemt ud og bliver der. Det giver dig en pasform, der holder.

De smukke ørekopper i anodiseret aluminium har en innovativ mekanisme, som gør, at hver enkelt kop kan dreje frit rundt for at udligne trykket.

Ørepuderne er beklædt med specialde­signet fintvævet netstof, som føles blødt og behageligt, når du har hoved­telefonerne på.

Ørepuderne er lavet af viskoelastisk skum, der er særligt udviklet til akustisk brug. De lukker forsigtigt, men effektivt til og danner basis for fantastisk lyd.

Med Digital Crown kan du justere lydstyrken helt nøjagtigt, skifte sang, besvare opkald og aktivere Siri.

Adaptiv EQ skræddersyr lyden til ørepudernes specifikke pasform. Indadrettede mikrofoner måler, hvad du hører, og justerer derefter frekvenserne i din musik, så du får en fyldig og ensartet oplev­else.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg