Uhørt avan­cerede.

Nu med længere taletid, stemmeaktiveret Siri og et nyt trådløst opladningsetui, der alt sammen gør AirPods til trådløse øretelefoner uden sidestykke. Når du tager dem ud af etuiet, er de omgående klar til brug med alle dine enheder. Og når du sætter dem i ørerne, tilslutter de med det samme og forkæler dig med fyldig lyd i høj kvalitet. Avanceret, men helt enkelt.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

AirPods med opladningsetui

Med disse lækre høretelefoner er du truely wireless. De tænder automatisk, når du sætter dem i ørerne, og er perfekte til et liv på farten.

KUN
35
KR/MD.
i 40 mdr.

Mindstepris: 1.380 kr.

AirPods med trådløst opladningsetui

De nye AirPods kommer nu med trådløs opladning. Læg etuiet på en QI-kompatibel opladningsplade, og nyd letheden ved opladningen.

FRA
45
KR/MD.
i 40 mdr.

Kontantpris: 1.770 kr

Trådløst opladningsetui

Selvom dine AirPods er den tidligere model, kan du nu tilkøbe dette etui, der giver dig fordelen af trådløs opladning.

FRA
18
KR/MD.
i 40 mdr.

Kontantpris: 690 kr.

Trådløse til op over begge ører.

Efter en hurtig opsætning med ét tryk er dine AirPods auto­matisk indstillet – og altid tilsluttet. Og det er akkurat lige så nemt at bruge dem. De kan fornemme, om du har dem i ørerne, og går auto­matisk på pause, når du tager dem ud. Og uanset om du bruger dem med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac, får du den samme gode oplevelse.

 

Bare spørg Siri

Med de nye AirPods er det lettere end nogen­sinde at tale til din yndlingsassistent. Du skal bare sige “Hej Siri” for at få hjælp – uden at skulle række ud efter din iPhone.

Hej Siri,
ring til far

Hej Siri afspil
mit Chill Mix

Hej Siri, skru op
for musikken

Hej Siri, hvordan kommer
jeg til Esbjerg

Spiller fra start

AirPods tilsluttes din iPhone eller dit Apple Watch med det samme, og lyden skifter uden problemer imellem enhederne. Vil du lytte fra din Mac eller iPad i stedet? Så vælger du bare dine AirPods derfra. Enkel opsætning, suveræn lyd.

Læg det ned. Lad det op.

Med det nye trådløse opladningsetui er det nemt at oplade dine AirPods. Du skal bare lægge etuiet på en Qi-certificeret opladningsplade. Det kan ikke være nemmere. LED-indikatoren på forsiden af etuiet viser, at opladningen af dine AirPods er i gang. Og du kan også oplade ved hjælp af Lightning-stikket, hvis der ikke er en opladningsplade i nærheden.

Køb trådløst opladningsetui

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg