Den nye iPad Pro | Forudbestil nu hos 3

iPad Pro 12,9" & 11"

- Nu endnu stærkere!
Forudbestil nu.

Fra kun 177 kr./md.

iPad Pro 11"  iPad Pro 12,9"

Mindstepris: 7.680 kr.

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Hurtig leveringM1-chippen

Et powerpar ud
over det sædvanlige.

iPad Pro 11" og iPad Pro 12,9" er udstyret med den kraftfulde M1-chip, der normalt har været reserveret til Apples computere. Det gør de to tablets hurtigere end nogensinde før med imponerende ydeevne!

Men samtidigt med at der er max power på, så er der også skruet op for energieffektiviteten, som betyder, at iPad Pros slanke og strømlinede design er bibeholdt og batterilevetiden stadig er på et højt niveau, selvom begge nu kan håndtere endnu mere udfordrende opgaver.

iPad Pro 11"  iPad Pro 12,9"Liquid Retine XDR & Liquid Retina

Oplev perfektion ned
til hver enkelt pixel.

Det eneste område, hvor de to iPads adskiller sig fra hinanden, er, når det kommer til displayet. Uanset hvilken du vælger, vil du få en skærm i højeste kvalitet, hvor hver en deltalje vil fremstå knivskarpt.

Men hvor du på iPad Pro 11" får en Liquid Retina-skærm, er 12,9"-udgaven udstyret  med en XDR-skærm, der har et kontrastforhold på hele 1.000.000:1, der gør den ekstra god til billedredigering.

iPad Pro 11"  iPad Pro 12,9"

5G-ready

Fremtidsikret 
netværksforbindelse.

Uanset om du vælger iPad Pro 11" eller iPad Pro 12,9", så er du sikret, at du er klar til fremtidens netværk. Modellerne er nemlig 5G-ready, og tempoet vil derfor sættes markant op, når 5G-forbindelse bliver tilgængelig.

Det vil f.eks. være hurtigere at downloade filer, streame film, overfiler på farten og ikke mindst samarbejde med venner og kollegaer.

iPad Pro 11"  iPad Pro 12,9"

Professionelt front- og bagkamera 

Kom helt i fokus.

Du kan roligt skyde løs med din nye iPad Pro. Begge modeller er nemlig både udstyret med professionelle kameraer. Og det gælder på både front- og bagside.

Af store opgraderinger i forhold til tidligere modeller, kan den nye fokus-funktion nævnes, som bruger ultravidvinkelkameraet og AI til automatisk at holde dig i midten af billedet. Og featuren fungerer endda også, når du facetimer, som gør dine kald endnu mere levende.

iPad Pro 11"  iPad Pro 12,9"Thunderbolt

Den hurtigste og mest
alsidige port nogensinde.

Nu er det blevet endnu nemmere for dig at dele indhold på tværs af dine enheder. Begge iPad Pro kommer nemlig med en Thunderbolt-port, der tager overførelser til et helt nyt niveau. Det er ganske enkelt den hurtigste port på en iPad nogensinde. Så der er virkelig fart på!

Så uanset om du overfører fra eksterne backups, skærme eller docs, så får du på ingen tid store filer delt, da du får op til 40 Gbps.

iPad Pro 11"  iPad Pro 12,9"AirPods Pro

Apple

AirPods Pro kommer med en fantastisk støjreduktion. AirPods Pro understøtter trådløs opladning. Læg etuiet på en QI-komaptibel opladningsplade og nyd letheden ved opladningen. Fra 73 kr./md.

Læs mere

Få din nye iPad forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye iPad. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Har du brug for en anden tablet?

Så tjek vores udvalg af tablets ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den tablet, som passer bedst til dig.

Se alle tablets