Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Stort OnePlus-forårsudsalg.

Vilde rabatter - spar op til 720 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

ONEPLUS NORD

Seks kameraer i alt!
Fire bagpå og to foran.

Slip din indre fotograf løs med denne topmodel med hele seks fantastiske kameraer, som gør dig klar til at skyde massevis af bileder og video af både dig selv og andre.

Den bundsolide stabilisator, den effektfulde nattetilstand og ikke mindst den detaljerede zoom løfter dine skud til helt nye højder. Nu ekstra nedsat - kun 60 kr./md.

Se OnePlus Nord

ONEPLUS 8T

Ultra-hurtig!
Så kort kan det siges.

Der er fart over feltet med OnePlus 8T. Tophastighed gennemsyrer nemlig hver en milimeter af OnePlus 8T.

Lige fra opladning, der kan lade dit batteri op til en hel dag på blot 3 min. Til de 120 Hz som skærmen er udstyret med, der giver scrolling en helt ny betydning. Og ikke mindst den bomstærke Snapdragon-processor, der klarer enhver udfordring! Spar lige nu 720 kr. - kun 90 kr./md.

Se OnePlus 8T

ONEPLUS NORD N100

Value for money.
Har du råd til at lade vær'?

Trippel-kamera, dobbelt højttalere og et gigantisk batteri på hele 5000 mAh. Det er nogle af de fede features, som du får, hvis du vælger at OnePlus Nord N100 skal være din nye makker.

Og det hele til en pris, som næsten er for god til at være sand! Så du får med andre ord rigtig meget for pengene. Nu ekstra nedsat - kun 28 kr./md.

Se OnePlus Nord N100

ONEPLUS NORD N10

Quad-kamera, lynopladning
& 5G-ready til spot pris.

Er du på jagt efter en smartphone, der leverer alt det, som du har behov for i hverdagen, men som samtidigt er klar til at hoppe med på fremtidens tendenser? Så er se nærmere her, hvor du får en 5G-ready mobil til en super skarp pris. Nu ekstra nedsat - kun 45 kr./md.

Se OnePlus Nord N10

Få din nye OnePlus forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye OnePlus. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Køb tilbehør på afbetaling

Masser af fordele som 3kunde

Med et abonnement hos 3 har du mulighed for at købe lækkert tilbehør på afbetaling helt rente- og gebyrfrit. Det kunne f.eks. være The New SOUNDBOKS, der med et lydniveau på over 126 dB helt sikkert sætter gang i festen. Fra kun 168 kr./md.

Se the new soundboks

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg