Få en spritny iPhone til spotpris - Udsalg på iPhones! | 3

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Ekstra lave priser

på iPhone-klassikere.

Mindstepris: 2.920 kr.

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Hurtig levering

iPhone 14 Pro Max.

Med iPhone 14 Pro Max får du en utrolig iPhone-oplevelse med forbedret kamera og nye sikkerhedsfunktioner. Telefonen er en opgradering af den populære iPhone 13 Pro Max, og har blandt andet opgraderet kamera og helt nye funktioner. Den har også en større skærm på 6,7”, always on display og med kirurgisk stål og Ceramic Shield-glas, som er både robust og vandafvisende.

Kameraet har en opløsning på 48 MP og forbedrede zoom-funktioner, og telefonen gør det til en leg at redigere dine billeder. Chippen i iPhone 14 Pro Max er den kraftfulde A16 med 6-kerne CPU og er op til 40% hurtigere end konkurrenterne.

Batteriet har også fået et løft, og Apple lover en batterilevetid på der holder hele dagen. iOS 16 giver dig en personligt tilpasset låseskærm og fokusfiltre til at bevare overblikket, og med 5G-netværket bliver alt fra streaming til deling af AR-videoer meget hurtigere.

Se iPhone 14 Pro Max

iPhone 14.

Med iPhone 14 får du en banebrydende og holdbar smartphone med Apples avancerede dobbeltkamera-system, som tager flotte billeder i al slags lys. Den nye crash detection sikkerhedsteknologi registrerer en bilulykke og ringer straks efter hjælp, når du ikke er i stand til det.

Kameraet er opgraderet med større sensorer og pixels, og den nye TrueDepth tager dine selfies til et helt nyt niveau. Filmisk funktion er nu opgraderet til 4K, og telefonen har en imponerende batterilevetid på op til 26 timers videoafspilning.

Skærmen har OLED-teknologi og Super Retina XDR display. iPhone 14 understøtter også det lynhurtige 5G..

Se iPhone 14  

Bliv rejseklar
med 3LikeHome.

Brug mobilen i EU og store dele af verden
- uden det koster ekstra.

Fra 125 kr./md.

iPhone 13.

iPhone 13 kommer med Apples dobbeltkamera-system og en super-hurtig chip. De større sensorer gør det muligt at indfange 47% mere lys, så du kan tage detaljerede billeder, selv under dårlige lysforhold. Funktionen "Fotoformater" hjælper dig med at fremhæve eller skjule farver i billedet.

iPhone 13 kan også hjælpe dig med at slippe din indre instruktør løs med funktionen "Filmisk funktion", hvor du kan manipulere med dybdeskarpheden og skabe dramatiske bokeh-effekter.

Alt dette bindes sammen af den powerfulde A15 Bionic chip, som giver en ekstraordinær høj CPU og GPU. Skærmen er krystalklar og lyser op med OLED-teknologi. iPhone 13 understøtter 5G.

Se iPhone 13

2 MDR. GRATIS FORSIKRING

Vær sikret mod tyveri
og smadrede skærme

Husk at du har mulighed for at få forsikret din nye iPhone. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte  væskeskader, tyveri og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. Prøv 2 mdr. helt gratis.

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner