Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

ekstra lave priser

på iPhone-klassikere
Fra kun 1.920 kr.

Mindstepris: 2.920 kr.

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Hurtig levering

PRISBASKEREN

iPhone 6s
- kun 48 kr./md.

Apple har holdt fast ved deres strømlinede og tidsløse design i flere år. Og det er fordi det holder! Så skynd dig at få fingrene i denne topmodel til en pris, der sjældent ses.

Den er selvfølgelig udstyret med fingeraftryksscanner, et intuitivt styresystem, 3D touch, hvilket betyder, at selvom det er en klassiker, har den ikke nået pensionsalderen endnu.

Se iPhone 6s

DEN NÆSTEN HELT NYE

iPhone 8 | 8 Plus
Du får 749,- i mobilrabat!

For kun ét år siden lancerede Apple iPhone 8 og 8 Plus - to mobiler i et stilrent design af glas og aluminium, der både ser lækkert ud, og som understøtter trådløs opladning.

Allerede nu kan du gøre et kup og få både iPhone 8 og storebroren 8Plus til nedsat pris. Med den kraftfulde A11 bionic-chip får du power for alle pengene og en Retina-skærm, der gengiver farver og lys helt fantastisk.

Se iPhone 8     Se iPhone 8Plus

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

3LikeHome

Brug mobilen i 73 lande
uden det koster ekstra!

Fra kun 150 kr./md.

se abonnementer

Mindstepris: 150 kr.
Inkl. bl.a. Frankrig, Italien, Grækenland & Tyskland.

DEN MED DEN HELT STORE RABAT

iPhone 7 | 7 Plus
- Vanvittig lav pris

Vil du gerne have en iPhone uden at smadre sparegrisen? Så se med her! Lige nu kan du nemlig få iPhone 7 Plus og den mindre model iPhone 7 til priser, som man sjældent ser.

Begge modeller kommer med en lækker finish, spækket med de kendte Apple-features, god lyd og ikke mindst et rigtigt stærkt kamera.

Se iPhone 7     Se iPhone 7 Plus

2 MDR. GRATIS FORSIKRING

Vær sikret mod tyveri
og smadrede skærme

Husk at du har mulighed for at få forsikret din nye Huawei Mate 20 Lite. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte  væskeskader, tyveri og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. Prøv 2 mdr. helt gratis.

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner