Har du brugt for hjælp til bestilling? | Kontakt 3 her

har du brug for hjælp?

Vi står i en lidt ekstraordinær situation med COVID-19. Derfor kan der være behov for ekstra hjælp. Vi har derfor lavet en oversigt, så du nemt kan finde den hjælp, der får dig hurtigst videre.

Hjælp til bestilling

Er du i tvivl om hvilket produkt, som du har brug for? Eller hvordan du får lagt en bestilling? Så lad os ringe dig op og finde en god løsning sammen.

Du behøver ikke tage vores ord for det - 83 % af vores kunder har nemlig allerede anbefalet os.

Mit 3 Selvbetjening

Er du løbet tør for data? Så kan du altid ændre dit abonnement eller tilkøbe mere data i Mit 3. Du kan også tjekke dit forbrug  løbende eller købe lækre tilvalg, der kan forsøde tiden, mens du skal være hjemme.

I Mit 3 kan du klare det meste selv - bare frem med dit NemId og du er på med et enkelt swipe.

Se desuden dine seneste 12 regninger i Mit 3. Er du i tvivl om, hvorfor din regning ser ud, som den gør, er der hjælp at finde her.

Log på Mit 3

En verden af hjælpeartikler

Har du set, at vi har masser af hjælpeartikler, som giver dig svar på de hyppigste spørgsmål, som vi får? Måske en af dem kan hjælpe dig videre. Du finder bl.a.:

  • Vejledninger til alle vores produkter
  • Information om, hvad du gør, hvis du mister din mobil
  • Hvordan du får et nyt SIM-kort
  • Hvordan du tjekker din dækning

Du kan let søge dig frem til dine svar.

Se hjælpeartikler

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe.

Har du brug for hjælp? Så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig indenfor normale åbningstider. Alle vores medarbejdere vil besvare dit opkald hjemmefra, men du kan forvente den samme service som altid. Du skal blot ringe til 70 313 313 eller skrive til kundeservice@3.dk

Åbningstiderne er:
Man-torsdag: 8-17
Fredag: 8-16
Weekend/helligdage: Lukket

Info om 3Butikkerne

Vores 3Butikker er åbne igen! Vi er glade for, at vi igen kan byde dig indenfor, hvor vi selvfølgelig fortsat vil passe ekstra godt på vores kunder, og derfor har vi taget række forholdsregler.

Find åbningstider, adresser og kontaktinfo på vores butikker, som altid er opdaterede. Og husk at du kan reserverer mobiler og tablets online og hente i butik.

Find din 3Butik

Pas på dig selv & vælg hjemmelevering

Du skal huske at passe på dig selv. Så vælg hjemmelevering, når du bestiller en vare hos os. Du kan kvit og fri få leveret din ordre direkte til døren. På den måde behøver du ikke at forlade hjemmet for at få de produkter, som du har brug for.

Du har selvfølgelig fortsat mulighed for at vælge en pakkeshop i stedet.

Og husk, at du bare kan bestille - for du kan helt gratis sende din bestilling retur op til 14 dage efter levering.

OBS: Hjemmelevering er desværre ikke muligt, når du køber tilbehør.