Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

iPhone 13 Pro | Pro Max

 

FRA
KUN
199,5
kr./md.i 40 mdr.

Mindstepris.: 8.820 kr.

Bestil 13 Pro

FRA
KUN
214,5
kr./md.i 40 mdr.

Mindstepris.: 9.420 kr.

Bestil 13 Pro Max

iPhone 13 Pro

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Hurtig levering

To størrelser - mange flere opgraderinger

Klar til endnu mere Pro?

Uanset om du er mest til iPhone 13 Pro eller 13 Pro Max' format, så får du et væld af fede features med de to nye smartphones! Du får nemlig alt det, som du i forvejen elskede ved mobilernes forgængere samt en række opgraderinger, der bl.a. ses på et markant stærkere kamerasystem, en hurtigere skærm på helt op til 120 Hz, den hurtigste chip nogensinde og en meget længere batterilevetid.

Se 13 Pro   Se 13 Pro Max

BEDRE HARDWARE & INTELLIGENT SOFTWARE

Det er stort!
På alle tænkelige måder.

Kamerasystemet i iPhone 13 Pro og 13 Pro Max har fået det største boost nogensinde. Mobilernes kraftige kerne, og den perfekte sammensætning af hardware og software.giver dig helt nye teknikker, der tager dine billeder til helt nye højder.

Kom bl.a. helt tæt på med makrofotos eller tag de flotteste billeder, når der næsten ikke er lys til stede. Uanset hvad du kaster dig over, vil resultatet se professionelt ud.

Se 13 Pro   Se 13 Pro Max

Filmisk funktion

Ta' dine videoer til
helt nye højder.

Det er ikke kun, når det kommer til fotos, at iPhone 13 Pro og 13 Pro Max i den grad tager kvantespring. Har du en indre filmfotograf gemt i dig, er der virkelig noget at komme efter.

De to smartphones er nemlig begge udstyret med Apples nye "Filmiske funktion", det giver dig mulighed for at optage med lav dybeskarphed - enten automatisk eller ved manuel styring. Det giver dine videoer en helt ny og dramatisk kant.

Se 13 Pro   Se 13 Pro Max

A 15 Bionic chip

Propfuld af power
- hurtigere blir' det ikke.

Både iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er noget af et powerhouse! De er nemlig gearet af den hurtigste chip i en smarphone, A15 Bionic, nogensinde.

Den forhøjede CPU i kombination med den helt nye 5-core GPU betyder, at selv de mest krævende og grafisk tunge apps og programme tackles uden problemer eller hakkende overgange. 

Se 13 Pro   Se 13 Pro Max

25% højere lysstyrke udendørs

Fabelagtigt display,
der imponerer på alle fronter.

Uanset om du vælger iPhone 13 Pro eller 13 Pro Max, får du den vildeste skærmoplevelse. Den innovative OLED-teknologien skubber nemlig til, hvad du kan forvente dig af en mobils display.

Naturtro farvegengivelse, skarpe kontraster, et endnu større visningsområde og ikke mindre end 25% højere lysstyrke udendørs, der gør skærmens indhold endnu mere levende i direkte sollys, er blot nogle af de features, som du kan se frem til.

Se 13 Pro   Se 13 Pro Max

Den bedste batterilevetid!

Ingen kompromis
- bare fuld gas.

Selvom iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har fået den vildeste opgradering - både når det kommer til hurtighed, lysstyrke og kamera, så kommer det ikke til at gå ud over mobilernes batterilevetid. Tværtimod.

Sammenlignet med den tidligere generation får du +1,5 pg +2,5 times ekstra batteri på henholdsvis 13 Pro og 13 Pro Max. Det er det bedste nogensinde i en iPhone.

Se 13 Pro   Se 13 Pro Max

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Den nye iPad

Forudbestil nu!

Den nye iPad er lige på trapperne, og den er proppet med opgraderinger. Bl.a. er den udstyret med den kraftfulde A13 Bionic-chip, et frontkamera med ultravidvinkel pg med endnu mere lagerplads.

Se iPad

Få din nye iPhone forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye iPhone. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere om forsikring

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner