Ultimativt. Pro.

iPhone 14 Pro | iPhone 14 Pro Max

Komplet premium mobiloplevelse og en helt ny måde at interagere med din iPhone på. iPhone 14 Pro og Pro Max er til dig, som ønsker det meste og det bedste. Begge modeller indeholder masser af funktioner med nye, unikke muligheder. Innovativt hovedkamera med 48 MP og quad-pixel-sensor. Vigtig sikkerhedsfunktion udviklet til at redde liv. Eksklusivt, ikonisk design. Lysstærk skærm selv i kraftigt sollys. Nyt uundværligt display. Videooptagelser som man kender dem fra Hollywood. Masser af power. Altsammen i én mobil drevet af den ultimative smartphone-chip.

Design

Ikonisk design, der holder

Apple er kendt og berygtet for deres ikoniske design, som er velkendt verden over. iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er ingen undtagelse. Mobilerne har et eksklusivt look med helt flade, skarpe kanter. Udover det elegante udseende er iPhone 14 Pro også designet til at blive brugt. Glasset er det stærke Ceramic Shield-glas, som med perfektion forenes med kirurgisk stål og sikrer et holdbart ydre.

Både iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max har en Super Retina XDR-skærm, som fuldender det eksklusive udtryk ved at gå fra kant til kant. Med en lysstyrke på op til 2000 nits får billeder, videoer, gaming og streaming en helt ny dimension selv i kraftigt sollys på en varm sommerdag.

Forstærket med kirurgisk stål.

Dynamic Island

iPhone har fået et helt nyt blikfang.

Med det spritnye intuitive Dynamic Island har iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max en funktion, som ingen andre iPhones har. Fra første gang du tænder din nye iPhone, gør Dynamic Island sit job. Displayet viser blandt andet notifikationer fra Apple Pay transaktioner, batteristatus og privatlivsindikatorer samt forskellige aktuelle baggrundsydelser som telefonopkald, vejvisning og afspilning af musik.

Dynamic Island bobler over med informationer til dig og giver dig handlemuligheder uden, at du skal skifte fokus eller vindue. Dynamic Islands mange funktioner bør opleves.

Sikkerhed

Din iPhone kan redde liv.

Din iPhone 14 Pro eller Pro Max passer på dig med automatisk registrering af ulykke. Hvis uheldet er ude, og du har været involveret i en alvorlig bilulykke, registreres det af din mobil. Herefter udsender din iPhone en alarm og viser en advarsel. Du kan nu afvise alarmen eller ringe til alarmcentralen. Hvis du ikke reagerer, ringer din iPhone automatisk til 112 efter 20 sekunder, hvor Siri vil gentage en besked om, at der er sket et biluheld. Din iPhone giver også dine nødkontakter besked. Med iPhone 14 Pro har du altid din egen automatiske SOS-alarm med dig.

48 MP hovedkamera med avanceret quad-pixel-sensor.

Fire gange højere opløsning. Og helt utrolige beskæringer.

Fotografering

Kamera uden begrænsninger.

Kameraet i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max sprænger rammerne for smartphone-kameraet. Med det nye kamera-system er det muligt for dig at tage billeder meget mere professionelt og det er helt slut med uklare, uskarpe billeder.

iPhone 14 Pro skiller sig ud ved at have den optiske zoom-mulighed 2 x tele, så du kan vælge lige det snit, som du ønsker. Hverken dårligt lys eller sene nattetimer skal begrænse kvaliteten af dine billeder.

Med mange nye, smarte funktioner bevarer kameraet mere billeddata end nogensinde før, så farverne og teksturerne forbliver klare, detaljerede og naturtro selv i svagt lys. Kapaciteten af det nye kamera forstås først rigtigt, når man har haft den i hænderne.

Video

Videoer med et strejf af Hollywood.

Det er ikke altid at et billede slår til. Nogle særlige øjeblikke kræver videooptagelser for at blive fyldestopgørende foreviget. Med blot et tryk kan du optage videoer i en kvalitet, der svarer til filmbranchens kvalitet og tage disse øjeblikke med dig videre. Rystede videooptagelser er fortid, og du får nu den højeste videokvalitet med iPhone 14 Pro.

Chip og batteri

Utroligt hurtig. Utroligt effektiv.

Hjernen bag iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er den ultimative smartphone-chip A16 Bionic. Den banebrydende chip sørger for, at alle funktioner fungerer optimalt og sikrer hurtig håndtering af alle opgaver.

Batteriet i iPhone 14 Pro er kraftigt og effektivt ligesom chippen. Selv med de mange nye features skal du ikke frygte at løbe tør for strøm. Mobilen holder hele dagen og oplades lynhurtigt igen.

Op til 29 timers videoafspilning på iPhone 14 Pro Max.

Op til 23 timers videoafspilning på iPhone 14 Pro.

Værd at vide om iPhone 14 Pro

Det afhænger af flere forskellige ting og dine behov. Hvis du vil have en stor skærm og et fantastisk kamera, skal du vælge en Pro Max. Ønsker du blot et fantastisk kamera, kan du nøjes med en 14 Pro.

Prisen afhænger af, om du vælger en 14 Pro Max eller en normal Pro. Det afhænger også af, hvilket abonnement og antal GB hukommelse, du vælger. Hos 3 kan du købe den rente- og afdragsfrit.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er stænk-, vand- og støvafvisende.