Kom til store koncerter med 3.

Køb koncertbilletter før alle andre.

Som kunde hos 3 kan du springe billetkøen over og opleve store koncerter i Danmark.

På Mit 3 får du adgang til presale, så du kan sikre dig billetter til store koncert- og musikoplevelser før alle andre.

Vi er nemlig teamet op med Live Nation - verdens førende arrangør af koncerter og oplevelser.

Følg med i Mit 3, 3.dk og på vores sociale medier, så du ikke misser store koncertoplevelser.

Øv, jeg er ikke kunde… Fortvivl ej!

Du kan blive kunde med få klik og få adgang til presale samt vores mange andre fordele.

Vælg mellem vores mobilabonnementer med 3LikeHome, 3Family og meget mere. Fra 125 kr.

Tidligere presales med 3.

Hvordan fungerer det?

Du finder et link med særlig adgang til presale i Mit 3, så du kan sikre dig billetter, inden de kommer i offentligt salg. Sådan gør du:

Opret en profil på Ticketmaster, hvis du ikke allerede har én. Vi anbefaler at oprette allerede nu, så den er klar.

Åbn presale-linket, som du finder i Mit 3.

Log ind, køb via din Ticketmaster profil og gør dig klar til en stor musikoplevelse.

Forrest i billetkøen til Justin Timberlake.

Det mest populære presale hos 3 hidtil var en af de helt store stjerner på den internationale stjernehimmel. Nemlig Justin Timberlake, der besøger Danmark i sommeren 2024 med hans længe ventede "The Forget Tomorrow World Tour" i Royal Arena den 29. og 30. august.

Her kunne vores kunder sikre sig billetter til koncerten og se frem til en aften spækket med kæmpehits som "Like I Love You", "LoveStoned/I Think That She Knows", og ikke mindst "Cry Me A River", "Rock Your Body" og "What Goes Around … Comes Around".

Koncerten blev ikke overraskende udsolgt på rekordtid, og vi er glade og stolte over, at vores kunder kom forrest i billetkøen til en stor aften i selskab med selveste Justin Timberlake.

3 og Live Nation. De største musikoplevelser.

Det skal være fedt at være kunde hos 3. Derfor har vi altid en klar mission om at tilbyde netop de oplevelser, der får dig til at lægge mobilen fra dig for en stund og glemme den travle hverdag.

Derfor har vi et samarbejde med Live Nation, så du kan nyde godt af presales, bare fordi du er 3-kunde.

Live Nation er nemlig Danmarks førende koncertbureau og står bag nogle af de største koncerter og musikoplevelser på de største koncertsteder i hele Danmark. Vi snakker de helt store artister og de helt store koncerter, både internationale og nationale, med mere end 400 koncerter og shows om året i Danmark.

På Mit 3 får du helt eksklusiv adgang til presales, så du kan sikre dig billetter før alle andre.

Store oplevelser til dem der er med på 3-beatet.

Kender du det, når din yndlingskunstner pludselig annonceres, og du er allerede stresset over, om du overhovedet kan nå at bestille billetter, inden de er udsolgt? Fordi du ved, at billetterne til de største musikoplevelser og koncerter kan forsvinde lynhurtigt.

Som 3-kunde behøver du ikke at bekymre dig om at sidde i kø sammen med størstedelen af Danmark. Her får du mulighed for presale til de helt store koncerter og begivenheder via Mit3, og det har aldrig været nemmere at sikre sig musikoplevelser til drømmeartisten.

Værd at vide

Presale er en fordel for kunder i 3, og man får adgang til presale igennem Mit 3. Ønsker du at blive kunde, så se vores abonnementer og internet.

Mellem 2 og 8 stk. Det er forskelligt fra koncert til koncert. Det vil fremgå via linket du modtager op til presale start.

Alle typer af billetter.

Ja, prisen er den samme.

Nåede du ikke at købe din billet i vores presale periode, kan du købe på almindelig vis via Ticketmaster. Det forudsætter selvfølgelig, at der ikke er udsolgt.

3 hjælper med presale-link og alt der foregår på 3's hjemmeside. Har du udfordringer på Ticketmasters hjemmeside, kontakt venligst Ticketmaster på 38 48 16 30.