Styrke til en hel arbejdsdag.

TO STØRRELSER - MANGE FLERE OPGRADERINGER

Klar til endnu mere Pro?

Uanset om du er mest til iPhone 13 Pro eller 13 Pro Max' format, så får du et væld af fede features med de to nye smartphones! Du får nemlig alt det, som du i forvejen elskede ved mobilernes forgængere samt en række opgraderinger, der bl.a. ses på et markant stærkere kamerasystem, en hurtigere skærm på helt op til 120 Hz, den hurtigste chip nogensinde og en meget længere batterilevetid.

BEDRE HARDWARE & INTELLIGENT SOFTWARE

Det er stort! På alle tænkelige måder.

Kamerasystemet i iPhone 13 Pro og 13 Pro Max har fået det største boost nogensinde. Mobilernes kraftige kerne, og den perfekte sammensætning af hardware og software.giver dig helt nye teknikker, der tager dine billeder til helt nye højder.
Kom bl.a. helt tæt på med makrofotos eller tag de flotteste billeder, når der næsten ikke er lys til stede. Uanset hvad du kaster dig over, vil resultatet se professionelt ud.

Filmisk funktion

Ta' dine videoer til helt nye højder.

Det er ikke kun, når det kommer til fotos, at iPhone 13 Pro og 13 Pro Max i den grad tager kvantespring. Har du en indre filmfotograf gemt i dig, er der virkelig noget at komme efter. De to smartphones er nemlig begge udstyret med Apples nye "Filmiske funktion", det giver dig mulighed for at optage med lav dybeskarphed - enten automatisk eller ved manuel styring. Det giver dine videoer en helt ny og dramatisk kant.

A 15 Bionic chip

Propfuld af power

- hurtigere blir' det ikke.

Både iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er noget af et powerhouse! De er nemlig gearet af den hurtigste chip i en smarphone, A15 Bionic, nogensinde.

Den forhøjede CPU i kombination med den helt nye 5-core GPU betyder, at selv de mest krævende og grafisk tunge apps og programme tackles uden problemer eller hakkende overgange. 

25% højere lysstyrke udendørs

Fabelagtigt display,

der imponerer på alle fronter.

Uanset om du vælger iPhone 13 Pro eller 13 Pro Max, får du den vildeste skærmoplevelse. Den innovative OLED-teknologien skubber nemlig til, hvad du kan forvente dig af en mobils display.

Naturtro farvegengivelse, skarpe kontraster, et endnu større visningsområde og ikke mindre end 25% højere lysstyrke udenførs, der gør skærmens indhold endnu mere levende i direkte sollys, er blot nogle af de features, som du kan se frem til.

Den bedste batterilevetid!

Ingen kompromis - bare fuld gas.

Selvom iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har fået den vildeste opgradering - både når det kommer til hurtighed, lysstyrke og kamera, så kommer det ikke til at gå ud over mobilernes batterilevetid. Tværtimod.

Sammenlignet med den tidligere generation får du +1,5 pg +2,5 times ekstra batteri på henholdsvis 13 Pro og 13 Pro Max. Det er det bedste nogensinde i en iPhone.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

Så se vores Persondatapolitik