Fold dine idéer ud

Maksimer din produktivitet med innovativt design og avancerede AI-funktioner.

Galaxy Z Fold6

Galaxy Z Flip6

Tyndere, lettere, flottere

Innovation og design

Med de nye versioner af Fold og Flip løfter Samsung designet til et højere niveau. Begge telefoner er tyndere og lettere end nogensinde, uden at spare på kræfterne. Det gør Fold og Flip til den perfekte partner i en travl og krævende hverdag. 

Det nye design betyder, at Flip6 og Fold6 føles mere smidige end forgængerne. Samtidig er rammerne omkring skærmene blevet endnu tyndere, hvilket gør det nemmere at fokusere og blive opslugt af arbejdet på skærmen.   

Maksimer din produktivitet

Stor skærm i lille format 

De unikke foldbare skærme giver dig mere skærmplads, når du har brug for det. Samtidig har både Flip6 og Fold6 også en udvendig skærm, så du ikke altid behøver folde skærmen ud. Du kan nemt og enkelt foretage opkald, skrive tekstbeskeder m.m., med mobilen foldet sammen. 

Åbner du mobilen halvt kan du have den stående på bordet og f.eks. komfortabelt deltage i onlinemøder uden at finde den bærbar frem. Med Flip6 og Fold6 får du altså en mobil med stor ydelse, masser af funktioner og stor fleksibilitet. 

Få mere ud af din mobil

Avancerede AI-funktioner

Galaxy AI er bygget ind i Flip6 og Fold6, og det betyder, du har adgang til assistance fra en kraftig, kunstig intelligens, som kan gøre din arbejdsdag nemmere og mere effektiv. 

  • Note Assist: Autogenererer resuméer af tekster og noter. 

  • Transcript assist: Optag en samtale og lad AI forvandle den til tekst. 

  • Interpreter: Leverer oversættelser, mens du er i gang med et opkald. 

  • Generative Edit: Fjern uønskede objekter fra fotos, ret og forlæng baggrunden.  

  • Circle to Search med Google: Tegn en cirkel om en genstand eller tekst, så søger mobilen efter det for dig. 

Stærk processer, stort batteri

Toppræstér i enhver situation, hele arbejdsdagen

Flip6 og Fold6 er udstyret med den nyeste processor, den kraftfulde Snapdragon 8 Gen 3, som sørger for, mobilen holder et imponerende højt tempo. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at arbejde over alt. 

En stor skærm kræver også et stort batteri og med 4400 mAh, kan du arbejde, optage video, streame og afholde online-møder. Med Fold6 får du ovenikøbet dobbelt batteri, så du kan arbejde uhindret, endnu længere. 

Få mest ud af din nye mobil med Samsung-tilbehør 

Tilkøb attraktivt tilbehør, der er skræddersyet til Samsungs mobiltelefoner. Her kan du opleve, hvordan de avancerede funktioner bliver udvidet med et smart-watch eller in ear-hovedtelefoner fra én af verdens største elektronikproducenter. 

 

Galaxy Watch7

Galaxy Watch Ultra

Galaxy Buds3

Galaxy Buds3 Pro

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

Så se vores Persondatapolitik