Samsung S24 serien

Oplev fremtiden

i dag

Samsung Galaxy S24 serien


Galaxy S24 256 GB
281 kr. pr./md* 

Køb nu

Læs mere

*ekskl. moms v. oprettelse af 3Pro 5G Tale 200GB (aftaleperiode 36 mdr.)


Galaxy S24+ 512 GB
323 kr. pr./md* 

Køb nu 

Læs mere

*ekskl. moms v. oprettelse af 3Pro 5G Tale 200GB (aftaleperiode 36 mdr.)


Galaxy S24 Ultra 512 GB
360 kr. pr./md* 

Køb nu 

Læs mere

*ekskl. moms v. oprettelse af 3Pro 5G Tale 200GB (aftaleperiode 36 mdr.)


Træd ind i en ny æra med Galaxy AI

Alle modeller i S24-serien kommer med integreret AI, kaldet Galaxy AI. Galaxy AI skaber en helt ny æra for mobiler og hvad mobiler kan tilbyde brugerne. Med intelligente funktioner tager Samsung S24-serien mobiloplevelsen til et nyt niveau.

Galaxy AI-funktionen, Photo Assist, kan forbedre dine billeder endnu mere. Du kan for eksempel bruge Photo Assist til at fjerne turister foran Eiffeltårnet eller din egen skygge.

Køb nu

 

Up your photo game.
Tag billeder som en professionel
Nu med AILive Translate forandrer måden du kommunikerer på

Live Translate kan med Galaxy AI oversætte opkald på andre sprog, mens opkaldet er i gang – og redigere og optimere dine beskeder, så de bliver helt korrekte. Med Circle to Search with Google kan du søge helt uden ord. Du markerer blot det, du vil søge efter med din finger eller S-Pen (kun Ultra), så er søgningen i gang. Live Translate og Circle to Search indgår i alle tre modeller.

Køb nu 

Samsung Galaxy S24 og S24+
Opfylder alle dine behovStor, større og hurtigere

Samsung Galaxy S24 er udstyret en 6,2 tommer FHD+ skærm fra kant-til-kant med afrundede hjørner.
Samsung Galaxy S24+ er udstyret en 6,7 tommer QHD+ skærm fra kant-til-kant med afrundede hjørner.

Skærmen har Samsungs hidtil lyseste skærmstyrke, så alt står soleklart selv i bragende sollys. Med en dynamisk opdateringshastighed på 120 Hz kan du se frem til et hurtigt og brugervenligt flow.Galaxy AI

Samsung Galaxy S24 og S24+ AI er spækket med funktioner. Med Photo Assist kan du rette selv de mindste detaljer på dine billeder. Udover Photo Assist kan du gøre brug af funktionerne Live Translate og Circle to Search with Google.


Fang alle livets detaljer

På bagsiden af Samsung Galaxy S24 sidder en hel række linser, som gør det muligt for dig at indfange og forevige hverdagens magi. Et vidvinkelkamera på 50 MP, et ultravidvinkelkamera på 12 MP og et 10 MP telekamera med 3x optisk zoom. 

 

Fang alle livets detaljer.

På bagsiden af Samsung Galaxy S24 sidder en hel række linser, som gør det muligt for dig at indfange og forevige hverdagens magi.
Et vidvinkelkamera på 50 MP, et ultravidvinkelkamera på 12 MP og et 10 MP telekamera med 3x optisk zoom. Takket være Nightography-teknologien kan du tage fantastiske billeder uanset lysforhold. Linserne sikrer sammen med avancerede teknologier som Nightography og Enhanced Adaptive Pixel, at du tager knivskarpe detaljerige billeder i alle lysforhold og altid får en naturtro farvetone.

 

Game on

Mobilen drives af Exynos 2400-processor, der giver en problemfri oplevelse med en enorm kraft. Samsung Galaxy S24 og S24+ giver dig også mulighed for at udnytte det hurtige 5G netværk. Med en effektiv processor og et hurtigt netværk er der ikke grænser for, hvad du kan udrette.

Samsung Galaxy S24 er nemlig udstyret med et batteri på hele 4000 mAh. Samsung Galaxy S24+ er udstyret med et batteri på 4900 mAh. Det kraftfulde batteri sikrer, at du kan scrolle, streame, game og browse i timevis uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Din nye mobil kommer med andre ord sjældent til at have brug for tid i opladeren.

 

 

Skift nemt fra i0S med Smart Switch

Samsung Galaxy S24 og S24+ indeholder selvfølgelig Samsung Knox. Så dine oplysninger forbliver dine, og du trygt kan benytte din nye mobil. Med Samsung Knox er al din data beskyttet takket være integreret sikkerhed i flere lag.


Forudbestil en af de nye modeller i dag?

Lad os hjælpe dig med at lave din bestilling.

Indsæt jeres kontaktoplysninger her og bliv kontaktet snarest af en 3Business rådgiver. Du bliver kontaktet telefonisk indenfor 1 time på hverdage.

Annuller
Bekræft