Deaktiver eller fjern eSIM

Deaktiver eller fjern eSIM

Bemærk, en QR-kode kan kun scannes én gang.

Deaktiver eSIM på iPhone

Trænger du til en pause fra dit ene nummer eller ønsker du blot, at slå det fra i en periode, kan du deaktivere dit eSIM. Bemærk, at du fortsat betaler for dit abonnement, selvom du deaktiverer dit eSIM.

  1. Gå til indstillinger
  2. Vælg Mobilnetværk
  3. Vælg Mobilabonnementer
  4. Vælg nummer du ønsker at deaktivere
  5. Slå fra under slidefunktionen i ”Slå dette abonnement til”

Fjern eSIM på iPhone

Bemærk, at du fortsat betaler for dit abonnement, selvom du fjerner eSIM på iPhone.

  1. Gå til indstillinger
  2. Vælg Mobilnetværk
  3. Vælg Mobilabonnementer
  4. Vælg det nummer der skal slettes
  5. Fjern mobilabonnement

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder