Visuel 3Svar til iPhone

Har I ikke en iPhone, så se her for opsætning af 3Svar. Bemærk, Visuel 3Svar virker på kun til iPhone.

Visuel 3Svar gør det muligt, at se en liste over jeres talebeskeder, og hvem de er fra, direkte på jeres iPhone. I kan aflytte jeres beskeder i en ønskede rækkefølge, besvare ved ét enkelt klik og let administrere beskederne – uden at skulle ringe til jeres telefonsvarer.

Visuel 3svar tjenesten koster ikke noget, men bruger en smule data, når I tjekker jeres beskeder.

Få hjælp til at administrere Visuel 3Svar herunder:

• Sådan aktiverer I Visuel 3Svar på 3Business Selvbetjening

•
      1. Log ind på 3Business Selvbetjening
      2. Vælg Abonnementer
      3. Rul ned til Visuel 3Svar og klik på Tilføj
      4. Vælg den bruger (abonnement) I ønsker at tilføje Visuel 3Svar til og klik på Videre
      5. Accepter betingelserne og klik på Godkend
      6. Brugeren er nu tilmeldt Viseul 3Svar
  • Sådan gemmer I beskeder på Visuel 3Svar

•
      1. Gå til Telefon > Telefonsvarer.
      2. Tryk på den telefonsvarerbesked, som I vil arkivere, og tryk derefter på ikonet med pil up.
      3. Vælg Noter eller Indtalte memoer. Arkiver derefter telefonsvarerbeskeden.
  • Sådan deler I en besked fra jeres Visuel 3Svar

1. Gå til Telefon > Telefonsvarer.
      2. Tryk på den telefonsvarerbesked, som I vil dele, og tryk derefter på ikonet med pil up.
      3. Vælg Beskeder, Mail eller AirDrop.
      4. Skriv og send jeres besked med den vedhæftede telefonsvarerbesked. I kan også dele telefonsvarerbeskeden ved at trykke på en AirDrop-kontakt.