Opsig abonnement

Overvejer I at opsige jeres abonnementer, så vent til I har talt med os.

Ring ind til vores erhvervs service på 70 313 000, så finder vi en løsning

Husk på, at vi hos 3 tilbyder en rækker unikke og fordelagtige tjenester:

3LikeHome - Brug din telefon som var du hjemme i Danmark. Rejs til fx. USA, Thailand eller Frankrig og surf for op til 20 GB, ring til lokale og danske numre i det pågældende land.

3LikeHome Pro - Sidder du hjemme i Danmark og skal ringe til Kina, kan du gøre dette helt gratis. Er du i USA og skal ringe til Italien, kan dette også gøres gratis. Med 3LikeHome Pro kan du ringe imellem vores 3LikeHome lande, uden at det koster mere!

3Kontakt - En totalløsning der inkluderer IP-telefoni, omstilling, hjemmearbejdsplads og meget mere. Med 3Kontakt har du mulighed for at holde telefonkonferencer, opsætte køfunktion og omstille opkald blandt medarbejder, helt som I ønsker.

Bemærk, at det kun er den kontraktansvarlige, der kan opsige en aftale.

90 dages opsigelse

Opsigelsesvarslet er altid 90 dage og tidligst til udgangen af bindingsperioden. I vil inden for 90 dage modtage en bekræftelse på, at jeres abonnement hos os ophører. Bekræftelsen bliver sendt pr. post til den adresse, der er registreret i CVR-registeret.

Er du privatkunde?
Du kan læse mere om vores privatvilkår her.