Hvad er et eSIM?

Et eSIM er et digitalt SIM-kort, du kan hente ned til din iPhone eller din iPad eller Samsung telefon via en QR-kode. Du kan have 5 eSIM-profiler liggende på din iPhone/iPad, samt et Nano SIM-kort, men ét eSIM aktivt ad gangen.

Hvilke modeller er understøttet?
iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2020), iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Z Flip og iPad Air 10.5, iPad Mini 5th, iPad Pro 11, iPad Pro 12.9, iPad 10.2 og iPad 8 th Gen har Dual SIM med et Nano SIM samt eSIM og det kræver derfor, at du har en af disse telefoner/tablets for at benytte dig af et eSIM.

Bestilling og aktivering af eSIM
Du kan bestille et eSIM via 3Business Selvbetjeningen, ved at henvende dig nede i en af vores 3Butikker eller ved at kontakte vores kundeservice.

Vælg hvilken enhed du har nedenfor for, at finde hjælp til at hente eSIM profilen ned:

iPhone Xs
iPhone Xs Max
iPhone Xr
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone SE (2020)
iPhone 12 (vejledning under opbygning)
iPhone 12 Mini (vejledning under opbygning)
iPhone 12 Pro (vejledning under opbygning)
iPhone 12 Pro Max (vejledning under opbygning)
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20+
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Z Flip
iPad 10.2
iPad Air 10.5
iPad Mini 5th Generation
iPad Pro 11 (2018)
iPad Pro 12.9 (2018)
i
Pad 8th Gen.

Læs mere om Dual SIM funktionaliteten her.