Hvad er et eSIM?

Et eSIM er et digitalt SIM-kort, du kan hente ned til din iPhone eller din iPad eller Samsung telefon via en QR-kode. Du kan have 5 eSIM-profiler liggende på din iPhone/iPad, samt et Nano SIM-kort, men ét eSIM aktivt ad gangen.

Hvilke modeller er understøttet?
iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2020), iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Z Flip, Samsung Galaxy Note20 5G, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G og iPad Air 10.5, iPad Mini 5th, iPad Pro 11 og iPad Pro 12.9, iPad 10.2 har Dual SIM med et Nano SIM samt eSIM og det kræver derfor, at du har en af disse telefoner/tablets for at benytte dig af et eSIM.

Bestilling og aktivering af eSIM
Du kan bestille et eSIM via 3Business Selvbetjeningen, ved at henvende dig nede i en af vores 3Butikker eller ved at kontakte vores kundeservice.

Vælg hvilken enhed du har nedenfor for, at finde hjælp til at hente eSIM profilen ned:

iPhone Xr
iPhone 11
iPhone SE (2020)
iPhone 12
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S21
Huawei P40 Pro
iPad Pro 12.9 (2018)
iPad 8th Gen.

Hvis du søger information om eSIM til smartwatch, kan du læse mere her.