3LikeHome Pro

Med 3LikeHome Pro er det hele inkluderet. Du kan trygt ringe fra Danmark til vores 3LikeHome Pro lande verden over og alle landene imellem*. På forretningsrejser kan du bruge den data, du har i dit abonnement, dog højest 20 GB.

*Maks. 10 timer/md. fra Danmark til 3LikeHome Pro-lande eller til/fra 3LikeHome Pro lande uden for EU.

Læs mere om 3LikeHome Pro her.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg