Nyhed
Det bedste fra to verdener.

Prøv vores nye mobilabonnement med TV 2 PLAY Favorit + Sport.
Læs mere

Fra kun

240,-

pr. md.

Det bedste fra
to verdener.

Prøv vores nye mobilabonnement med TV 2 PLAY Favorit + Sport.

Læs mere

Fra kun 240 kr./md.

Uanset om du er til TV, film, musik eller magasiner - så har vi noget til dig!

Dyk ned i vores spændende univers af underholdning med noget for enhver smag. Vi har både fede magasiner om foto, historie, sundhed, motion eller livstil fra WYPE eller Pling, men også dokumentarer, sport, film og serier fra TV 2 PLAY eller discover+.

For ikke at nævne en overflod af musikalbums fra Deezer, hvor du kan går på opdagelse i både spritnye og gode gamle hits. 

Underholdning til enhver lejlighed

Nyd fodboldkampen, håndboldfinalen eller se Le Mans med vennerne. TV 2 PLAY er tilgængelig både som app og på hjemmesiden, så det er kun dit udstyr, som sætter grænser for festen.

Du kan også finde din yndlings plaid frem, fyre op i brændeovnen og sætte dig godt tilrette i sofaen, mens du fordyber dig i årstidens hotteste boligindretning, får tips til din garderobe eller lækker inspiration til aftenens menu.

Hyg dig med hele familien. På TV 2 PLAY finder du masser af børneindhold, gode film og spændende dokumentarer. Så der er underholdning for hele familien. Og Pling kan man dele men 5 familiemedlemmer. 

Med Deezer kan I have festen kørende hele natten. Her finder du sange til enhver stemning - om den står på preparty før koncerten, technofest eller lounge musik, så finder du det med Deezer. 

 

Hvor det passer dig!

Er du på udkig efter noget nyt til mobilen, så tjek disse 3 tjenester ud. Deezer og Spotify spiller musik lige efter dit hoved - og TV 2 PLAY er springfyldt med alt fra dugfriske nyheder, gode serier og fede film, så der er noget fedt til alle.

Leder du efter god underholdning til dit Apple TV, så vælg TV 2 Play eller Dplay Sport. Om du er i sommerhuset, skihytten eller bare hjemme i sofaen, så kan du dykke ned i arkivet og vælge mellem mere end 10.000 programmer

Vi har flere spændende tilvalg til din tablet. Her kan du både fordybe dig i WYPE og Pling's mange magasiner eller se dine yndlings programmer på TV 2 PLAY.

Leder du efter det perfekte match til dit Sonos anlæg - så stop med at lede. Spotify og Deezer passer perfekt til dit udstyr, og du finder dem nemt  i din Sonos app. Så du kan lave playlister til hygge med vennerne, lørdagsrengøringen eller madlavingsmodet.

 

Det elsker vi ved:

Saxo Premium

Med Saxo Premium får du ubegrænset adgang til mere end 50.000 e- og lydbøger. Du kan vælge frit mellem et utal af spændende titler indenfor; romantiske og erotiske noveller, spændings- og kriminalromaner, fagbøger om sundhed, livsstil eller arbejdsliv og både børn og unge vælter sig i spændende fortællinger.

Med WYPE har du adgang til al din yndlingsunderholdning, hvor og når du vil. Magasinerne kan læses online eller downloades og læses på farten, på ferien eller i frokostpausen. Du bestemmer helt selv. Her kan du læse dine favoritter - og bliv inspireret til nye!

Med Deezer får du en funktion, som hedder 'Flow'. Flow'et kender dit bibliotek, og spiller alle de sange, du godt kan lide. Men Flow'et foreslår også nye sange ud fra det musik, du godt kan lide i forvejen. Så jo mere du bruger flow'et og fortæller, hvad du kan lide og ikke lide - jo mere lærer den dig at kende og kan spille musik, du elsker - både nye favoritter og gamle kendinge.

Med TV 2 PLAY er du opdateret på nyhederne 24-7, så man altid er opdateret. Vi elsker også, at man kan udnytte rejsetiden til og fra arbejde til at se en god film eller serie.

Det allerbedste ved Deezer, WYPE og TV 2 PLAY er, at det er så let at finde ny inspiration og få nye favoritter. Det er hele tiden nye albums at høre, friske artikler at læse og nye serier at følge med i.  

 

Det perfekte match!

Få maksimal underholdningsværdi ved at kombinere med andre produkter.

TABLET
Se udvalg

TABLET
Se udvalg

WYPE
Læs mere

WYPE
Læs mere

       Den ultimative
       oplevelse

Den ultimative oplevelse

Ta' underholdningen
med på farten

Apple | Samsung | Huawei

En lækker skærm er perfekt når underholdningen skal nydes på farten eller i sofaen.

Se alle tablets

Del underholdningen
på det store lærred

Apple TV 4K

Film, serier og live TV er bedst på en stor skærm, og med et Apple TV kan du samle al underholdning i én boks.

Se Apple TV

Nyd musikken fuldt ud
- som var du med i studiet!

Lækre headsets

Oplev lyden som var den tiltænkt af din kunstneren og opdag nye toner og nuancer i dine yndlingsnumre med et par fede høretelefoner.

Se alle headsets

Gode grunde til at købe hos os

 • Gratis prøveperiode

  • Mange af vores tilvalg kan du prøve helt gratis i én til to måneder. Så har du mulighed for at se, om det er noget for dig, inden du får en regning.
 • Én samlet regning

  • Hvis du har et eller flere tilvalg fra os, får du stadig kun en regning. Dine tilvalg kommer nemlig på regningen sammen med dit abonnement, så det er nemt at holde styr på.
 • Nemt at tilmelde og opsige

  • Du køber alle tilvalg gennem vores Selvbetjening - og det er også her du opsiger dem. Det er nemt både at købe nye tilvalg eller opsige dem du har, så du f.eks kan prøve nogen nye.
 • Hurtigt overblik

  • Vi giver dit et hurtigt overblik over dine tilvalg i Selvbetjeningen med både pris og vilkår. Så har du til enhver tid overblik over, hvad du går og betaler for. 

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg