Køb på afbetaling!
Helt rente- &
gebyrfrit.

Her er SOUNDBOKS Go.

Pakbar, slyngbar, svingbar, skulderbar. Perfekt til sommerens fester.

Kontantpris 5.200 kr.

SOUNDBOKS sætter gang i enhver fest

Med SOUNDBOKS får du en lydoplevelse udover det sædvanlige. Du får nemlig den mest fantastiske lyd med et vildt lydtryk på hele 126 dB med SOUNDBOKS. Hvis man skulle være i tvivl - så er det MEGA højt.

Du kommer med andre ord til at bryde alle lydbarrierer med en SOUNDBOKS, som er en ekstraordinær trådløs bluetooth-højttaler, hvor du kan tilknytte tilbehør som fx mikrofoner og DJ Mixer.

Den nye SOUNDBOKS Go.

SOUNDBOKS er kendt for uovertruffen lyd. Og på trods af dens mindre størrelse, leverer den nye SOUNDBOKS Go ikke mindre lyd end originalen. Med en vægt på 9,2 kg. er den nye SOUNDBOKS Go lettere og nemmere at have med overalt. Den er nemlig skabt til at have med på farten, så I med sikkerhed kan spille festen op, uanset hvor I er.

Kombinér op til 5 højttalere

Flere SOUNDBOKSES = federe og højere fest

Hvis der skal være ekstra gang i den, og én SOUNDBOKS ikke er nok, så behøver du ikke bekymre dig. SOUNDBOKS har nemlig indbygget TeamUp mode, som let, trådløst og hurtigt kan forbinde op til 5 SOUNDBOKSES.

SKAA-teknologien, der ligger bag TeamUp-funktionen, gør dig med andre ord i stand til at hæve barren for lydoplevelsen til enhver fest. Og det er vigtigt, da musikken jo altid er det vigtigste element.

Bygget til den ultimative fest udendørs

Det er ikke vejret, der skal stå i vejen for den gode fest. SOUNDBOKS er nemlig super solid og kan holde til både varme, regn og kulde, da den er IP65-certificeret.

SOUNDBOKS er udstyret med et funktionelt og lækkert metalgitter på forsiden, som i en kombination med en konstruktion i krydsfinér og metal gør den ideel at have med sig overalt.