gælder

kun
for CPH-ansatte

20% rabat på
abonnementer

Til dig og din familie

Abonnementer til skarpe priser og fyldt med fordele

Hos os finder du abonnementer til ethvert behov, og Som ansat hos CPH har du en unik mulighed for at oprette et abonnement og få det 20% billigere end normalt. Du skal bare bruge den kode, som du har fået udleveret. Har du ikke fået en kode, kan du bestille en her.

Sammen med abonnementet får du en række fordele - bl.a. 3LikeHome og 3Family med vores Fri Tale abonnementer. Og oveni det kan du som kunde endda købe masser af lækkert tilbehør på afbetaling.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter på websitet.

Brug din rabatkode

Mobilabonnementer inkl. 3LikeHome

Vores Fri Tale abonnementer indeholder både fri tale, 3Family og 3LikeHome, så du kan snakke og surfe løs i 73 lande, uden det koster dig ekstra. Og du er så heldig at få dem alle til priser, der er 30% billigere end normalt.

Fri Tale med 30GB Data der kan deles med andre abonnementer
Se mere

3LikeHome:
Op til 10 GB i EU og UK.
Op til 10 GB uden for EU og UK
.

Super fedt abonnement.
Læs mere

*80 kr./md. i 3 mdr. Herefter 160 kr./md.
Mindstepris 80 kr.
Gælder nye abonnementer.
Tilbuddet gælder t.o.m. 10/4


Se mere

3LikeHome:
Op til 100 GB i EU og UK.
Op til 25 GB uden for EU og UK
.


Se mere

3LikeHome:
Op til 1000 GB i EU og UK.
Op til 25 GB uden for EU og UK.
Fair use 1000 GB.

Sådan bestiller du et nyt abonnement med 20% rabat

Find det rigtige abonnementet

Vælg det abonnement, der passer dig bedst. Du vælger frit blandt vores mobilabonnementer og vores bredbåndsabonnementer.

Gennemfør ordren i webshoppen

Gennemfør ordren ved at bruge dit NemID. Du kan selv vælge, om du vil have et  nyt nummer, eller om vi skal flytte dit nummer fra en anden udbyder.

 

Brug din rabatkode

Før du godkender din ordre, indtaster du rabatkoden. Så vil du få 20% rabat på dit abonnement. Og husk at du skal bruge din CPH-mail som kontaktmail.

MANGLER DU EN KODE? SÅ BESTIL DEN HER!

BESTIL KODE Luk formular

Er du interesseret i at få mobil- eller bredbåndsabonnementer med 20% i rabat?Så bestil din kode her.

Vi sender dig en kode indenfor 5 hverdage. Husk at tilmelde dig med din CPH-mail ellers kan vi desværre ikke sende dig koden.

Sådan får du rabat på dit eksisterende abonnement

Har du allerede et abonnement hos 3, så kan vi sagtens give dig din medarbejderrabat på dit eksisterende abonnement. Det kræver dog, at dit abonnement er en del af vores nuværende udvalg, at abonnementet står i dit navn, og at du opdaterer din virksomheds-mail til være til kontaktmail. Udfyld formularen nedenfor, så sørger vi for at hjælpe dig.

Abonnementstjek
- Få det rigtige abonnement

Få 100% gennemsigtighed, så slipper du for at spekulere på, om du har det rigtige abonnement. Lad os i stedet sørge for, at du har den optimale løsning.

Hos 3 sørger vi for autopilot. Du får automatisk og gratis et abonnementstjek løbende, så du ved, om du f.eks. kan spare penge, hvis du skifter abonnement.

Se abonnementer

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at gennemføre din ordre, eller  spørgsmål til, hvordan abonnementerne fungerer, er du velkommen til at ringe til vores websupport for privatkunder på 70 313 314.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:
Mandag-torsdag: kl 9.00-17.00
Fredag: 9.00-16.00

Vilkår for CPH-abonnementer med rabat

Hvem kan benytte tilbuddet om 20% rabat på alle aktuelle abonnementer?
Det kan alle ansatte hos CPH, der er mobilberettigede. Rabatten kan kun anvendes af medarbejderen selv og må derfor ikke videregives.

Hvor mange abonnementer kan jeg købe med rabat?
Hver medarbejder kan købe op til 5 abonnementer med 20% rabat. Herefter vil din rabat-kode blive spærret.

Skal jeg indtaste noget specielt, når jeg bestiller abonnementer med 20% rabat?
Du skal indtaste din rabatkode og samtidig anvende din CPH-mailadresse som din kontakt-mail for at kunne få de 20% i rabat.

Gælder det alle abonnementer?
Ja - det gælder alle aktuelle abonnementer - både mobil- og bredbåndsabonnementer.

Hvad sker der med mit abonnement, hvis jeg stopper hos CPH?
De abonnementer, som du køber med medarbejderrabat vil fortsætte, selvom du ikke længere arbejder hos CPH. Dog vil rabatten blive fjernet. Ønsker du ikke abonnementerne til normal pris, skal du opsige dem.

Kan jeg købe abonnementer med rabat i 3Butikkerne?
Nej - det kan du ikke. Du kan kun opnå medarbejderrabatten på 20% ved at bestille på 3.dk og bruge din rabatkode, før du godkender din bestilling.

Får jeg også rabat på tilvalg, mobiler, iPads mm.?
Det gør du ikke. Rabatten gives på den faste månedlige abonnementspris. Indholdtakserede tjenester, tilvalg, udlandsforbrug, der går ud over det, der er inkluderet i abonnementet, og udstyr kan ikke købes med 20% rabat.

Kan jeg få rabat på et abonnement, hvis jeg køber det sammen med en mobil eller tablet?
Det kan du sagtens. Uanset om du køber dit abonnement alene eller sammen med en mobil, tablet eller router, vil du få 20% på dit abonnement. Vær opmærksom på, at der pålægges en bindingsperiode på 6 mdr., hvis du køber udstyr med. Du vil dog altid have rabatten i hele bindingsperioden - selv hvis dit ansættelsesforhold stopper hos CPH.

Er der et opsigelsesvarsel?
Som med alle vores privatabonnementer kan du opsige dit abonnement med 30 dages varsel. Medmindre du er i binding, hvor du i stedet kan opsige det med 30 dages varsels efter endt bindingsperiode.

Hvad sker der, hvis jeg får rabat efter jeg har stoppet min ansættelse hos CPH?
Hvis du opdager, at du ved en fejl stadig modtager rabat på dit abonnement, efter du har fratrådt din stilling hos CPH, skal du kontakte os på 70 313 314. Har du uretmæssigt modtager rabat vil du skulle tilbagebetale rabatten for den pågældende periode.

Jeg har allerede abonnementer hos 3 - kan jeg få rabat på dem?
Ja - hvis du er ansat hos CPH og allerede har aktuelle abonnementer hos 3, kan du sagtens få pålagt rabatten på dit nuværende abonnement. Bare husk at det skal stå i dit navn og have din CPH-mailaresse tilknyttet som kontaktmail. Udfyld formularen på denne side - så hjælper vi dig videre.

Mit nuværende abonnement hos 3 kan ikke længere købes. Kan I også lægge rabat på det?
Nej - du kan kun få rabat på alle de abonnementer, som vi sælger på nuværende tidspunkt. Hvis du opdaterer dit abonnement til et fra vores aktuelle abonnementsudvalg, kan du få rabatten.

Kan jeg flytte mit nummer fra et andet teleselskab?
Uden problemer. Gennemfør din bestilling på 3.dk og vælg "Flyt nummer" under vejs.


Se alle vilkår.