De nyeste Flip & Fold fra Samsung.

Galaxy Flip5

Mindstepris 6.960 kr.

Galaxy Fold5

Mindstepris 14.640 kr.

Galaxy Z Flip5

En stor telefon, der fylder meget lidt

Med Samsung Galaxy Z Flip5 får du både en lille mobil og en stor smartphone i én. I åben tilstand har du en skærm på hele 6,7" i hånden, som kan det hele. Men når du folder Flip5 sammen, får du en mobil der har en 3,4" skærm, som lige passer ned i lommen.

Den fylder nemlig kun 15,1 mm i sammenfoldet tilstand, og takket være Samsungs zero gap hinge, er telefonen lige så tynd over det hele, også når den er foldet sammen. Samsung Galaxy Z Flip5 er nemlig også designet til at være endnu tyndere end sin forgænger. Derudover har den indvendige skærm fået en endnu tyndere ramme, så du får en mere opslugende oplevelse af skærmen.

Selvom Galaxy Z Flip5 er lille, er der ikke sparet på kræfterne i den. Telefonen er udstyret med den kraftfulde processor Snapdragon 8 Gen 2, så den holder til alt det, du vil på den.

Galaxy Z Flip5

Din nye selfie-fotograf

Med Galaxy Z Flip5 har du altid en fotoassistent lige i lommen. Det foldbare design lader dig tage billeder på en helt ny måde - og det har aldrig været nemmere at tage selfies! Hvis du åbner telefonen halvt, har du pludselig et stativ, som du kan stille, hvor du vil, så du kan få alle med i gruppebilledet. Du kan endda tage håndfri billeder, ved blot at vinke til kameraet, så udløser du nemlig selvudløseren.

De to skærme betyder, at du kan tage selfies, tjekke notifikationer eller styre musik, selv når telefonen er foldet sammen. Så kan du også tjekke resultatet af dit selfie på skærmen, mens billedet bliver taget, så du er helt sikker på, at det hele spiller.

Galaxy Z Fold5

Både mobil og tablet

Den nye Samsung Galaxy Z Fold5 kan det hele. Foldet sammen er det en praktisk telefon, du kan have i én hånd med en skærm på 6,2", hvorpå du kan lave alt det du normalt gør på en telefon. Foldet ud står du pludselig med en tablet med en 7,6" stor skærm i hånden, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad du kan udrette. Om det så er arbejde på farten eller lidt afslapning med et spil eller anden underholdning.

Og netop spil og underholdning er en fryd på Galaxy Z Fold5. Den kraftfulde processor Snapdragon 8 Gen 2 gør, at du altid har masser af power med dig rundt. Den holder til masser af streaming og gaming og den store, lysstærke skærm tilpasser sig efter lyset omkring dig, så du kan se alle billeder helt skarpt, hvorend du er.

Med Galaxy Z Fold5 behøver du altså ikke at gå på kompromis mellem en stor skærm og en praktisk smart telefon.

Galaxy Z Fold5

Vær produktiv overalt

Med Galaxy Z Fold5 kommer frihed. Frihed til at arbejde hvor du vil, hvornår du vil. Når telefonen er foldet ud, er den på størrelse med en tablet, som du kan udnytte til fulde. Du kan nemlig have op til hele tre åbne vinduer på den indvendige skærm, så du let kan multitaske. Derudover kan du anvende den smarte S Pen til f.eks. at tage noter, føre dine ideer ud i verden med skitser eller let styre præsentationer i snuptag. Skal du deltage i et videomøde, folder du blot telefonen halvt sammen, stiller den på bordet og så har du hænderne frie til at lave andre ting.

Med den smarte teknologi bag Zero gap hinge, er Galaxy Z Fold5 lige så tynd hele vejen igennem, mens den robuste skærm er fremstillet til at holde. Den udvendige skærm har Samsungs stærke Gorilla Glass Victus 2, mens rammen er fremstillet i hårdfør Armor Aluminium. Med sin IPX8-klassificering oven i hatten, er Samsung Galaxy Z Fold5 skabt til at følge dig igennem alt.

Ny Galaxy Tab S9 serie.

Galaxy Tab S9

Mindstepris 7.740 kr.

Galaxy Tab S9+

Mindstepris 9.180 kr.

Galaxy Tab S9 Ultra

Mindstepris 10.620 kr.

Galaxy Tab S9 serien

En tablet til enhver situation

Samsung Galaxy Tab S9 serien er skabt til at have med dig på farten og overalt. Seriens slanke, elegante og samtidigt robuste design, gør den perfekt at have med sig overalt. Fleksibilitet og frihed er hvad du får med den nye tablet serie. Om du skal arbejde, slappe af med underholdning eller game igennem, er Galaxy Tab S9 serien perfekt for dig. Den lysstærke skærm analyserer og tilpasser gengivelsen ud fra lysniveauet i omgivelserne, og det betyder, at du let kan bruge tabletten udendørs.

Galaxy Tab S9 serien

Din mobile arbejdsplads

Med Galaxy Tab S9 serien kan du have din arbejdsplads præcis, hvor det passer dig. Med det fleksible tastatur kan du arbejde som på en computer, så du let kan sende mails, udarbejde præsentationer eller lave andet arbejde. Med den smarte S Pen som er inkluderet i alle Galaxy Tab S9 modeller, får du endnu mere fleksibilitet og kan arbejde mere effektivt. Du kan tage noter, styre præsentationer eller udfolde dig kreativt med den nu endnu hurtigere og stærkere S Pen.

Galaxy Tab S9 serien

Længe leve multitasking

Med den nye Galaxy Tab S9 serie har du frihed til at lave alt det du gerne vil på samme tid. De ekstra store skærme giver dig masser af plads til udfoldelse, og med Split Screen kan du have gang i flere apps og vinduer på samme tid. Så er der tale om at arbejde effektivt!

Serien kommer med en endnu stærkere processor og større hukommelse, der giver ekstra kræfter til at klare alt det du gerne vil, om det er billedredigering, masser af gaming eller videomøder samtidig med surfing på nettet.

Har du brug for blot at bruge din nye tablet til at streame en film, kan du roligt læne dig tilbage med Galaxy Tab S9 serien i hånden. Med HDR 10+ og større Quad-højttalere er det nemlig som en tur i biografen. Og den store Dynamic AMOLED 2X-skærm er så knivskarp, at du sagtens kan game igennem.

Prøv det nye Samsung Watch

Galaxy Watch6

Samme størrelse, bare større

Galaxy Watch6 serien har de største urskiver nogensinde i et Samsung Galaxy watch. Du får altså mindre rem, mere ur. Serien består af to Galaxy Watch6 ure og to Galaxy Watch6 Classic ure. Med Galaxy Watch6 kan du følge med i din form, for der er fokus på sundheden med det nye ur, hvor den stilrene silikonerem er perfekt til træning. Galaxy Watch6 Classic er et tidløst elegant og teknisk fortræffeligt ur, som har alt det du skal bruge i et smartwatch uden at gå på kompromis med lækkert design.

Skulle du få lyst til at skifte rem på dit ur, så det altid passer til situationen, har det aldrig været nemmere. Med det nye one-click-system kan du skifte rem på dit ur nemt og hurtigt.

Galaxy Watch6

Velvære om håndleddet

Med Galaxy Watch6 serien har du altid styr på dit velvære. Du kan holde styr på din søvn med de forbedrede søvnværktøjer, som hjælper dig med at få bedre søvnvaner, du kan sætte dig nogle daglige mål, som du kan holde øje med lige på dit håndled eller du kan analysere din løbetræning helt ned i detaljen.

Med Galaxy Watch6 serien har du altså mulighed for at have fokus på dit velvære, din sundhed og på at få det maksimale ud af din dag. Med et Watch6 om håndleddet har du altså den perfekte motivation og inspiration lige ved hånden.

Galaxy Watch6

Rigeligt med kræfter

Du skal tænke meget mindre på opladninger med den nye Galaxy Watch6 serie. Den forbedrede batteritid og den nye processor sørger nemlig for, at du skal oplade meget mindre, og der er masser af power til alle de ting, du skal bruge uret til. Når du så får brug for at lade uret op, tager det kun 2 timer, så du har det hurtigt tilbage på armen igen.

Derudover er der masser af plads til alle dine yndlingsapps på urene. Styresystemet Wear OS Powered by Samsung giver dig adgang til og understøttelse af alle de funktioner og apps du kender til og bruger.

Du har altså uendelige muligheder med Galaxy Watch6 serien.

Økosystem

Fantastiske hver for sig. Endnu stærkere sammen.

Selvom Samsung Galaxy produkterne er gode hver for sig, er der rigtig god grund til at ønske sig flere af dem. De spiller nemlig rigtig godt sammen, og gør kun hinanden endnu bedre. Har du f.eks. brug for en ekstra skærm til dit arbejde, er din Galaxy Tab perfekt til dette. Har du noget indhold på din Galaxy mobil, som du vil have på en større skærm, eller som du vil arbejde videre på med din S Pen, synkroniseres alt dit indhold mellem dine enheder nemt.

Også dit kamera bliver bedre af at parre dine enheder. Du kan nemlig styre kameraet på din mobil fra dit Galaxy Watch, så du slipper for at holde mobilen i hånden, og så du kan finde den helt rigtige vinkel. Du kan endda lade betalingskortet blive hjemme, og blot betale med dit Galaxy Watch, nemmere bliver det ikke.

Ofte stillede spørgsmål

I åben tilstand har du en skærm på hele 6,7" i hånden. Men når du folder Flip5 sammen, får du en mobil, der har en 3,4" skærm, som lige passer ned i lommen.

Foldet sammen fylder den ikke mere end 6,2", hvilket er det samme som en normal telefon. Når du folder den ud, har du pludselig en tablet med 7,6" skærm.

Flip5 er på lager, og du kan derfor bestille den allerede nu.

Galaxy Fold5 kan bestilles allerede nu. Leveringen er 1-3 hverdage.