Samsung Galaxy S23 | Køb S23, S23+ og S23 Ultra | 3

Samsung Galaxy
S23 serien

Samsung Galaxy S23 serien

Galaxy S23 | NYHED

Fra 150 kr./md.

Mindstepris 6.960 kr.

Galaxy S23+ | NYHED

Fra 210 kr./md.

Mindstepris 9.360 kr.

Galaxy S23 Ultra | NYHED

Fra 246 kr./md.

Mindstepris 10.800 kr.

Samsung S23 Ultra med pen

S23 Ultra

En smartere verden

Den nye Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med en 6.8” stor skærm med en opdateringsfrekvens på hele 120 Hz, som giver en flydende og gnidningsfri brugeroplevelse. Den enestående høje opløsning betyder en enorm detaljerigdom, så du kan se præcis, hvad du laver uanset, om det er i fuldt mørke.Udover en glat og legende let oplevelse, byder den nye Samsung Galaxy S23 Ultra også på et ikonisk og personligt design, der gør indtryk. Vil du personalisere din telefon endnu mere, kan du indstille låseskærmen præcis, som du vil, om det så er med billeder af dine kære, eller flotte videoer du har optaget med det skarpe kamera.


Galaxy S23 Ultra kommer desuden udstyret med en indbygget S Pen, så du kan udrette endnu mere. Oplev en glidende og øjeblikkelig respons fra pennen, som er præcis og knivskarp i brug. S Pennen tager over der hvor tastaturet eller dine fingre ikke rækker, så du kan skrive noter direkte på skærmen og se din håndskrift blive til tekst.

Køb S23 Ultra

S23 Ultra

Endnu kraftigere, endnu hurtigere, endnu bedre kamera

Mørkt bliver lyst, rystet bliver skarpt. Med den nye Samsung Galaxy S23 Ultra får du ikke bare en på alle måder stærkere telefon, du får også det bedste kamera, Samsung nogensinde har haft i en Galaxy telefon. Med det kommer en hel række fede features, som gør det nemmere end nogensinde at tage billeder og optage videoer på professionelt niveau.

Film alle de vigtige begivenheder i dit liv i 8K, så alle minderne er sikret i højeste kvalitet. I kameraet er også den helt nye Adaptive pixel-sensors opløsning på 200 megapixel, som er så høj, at du nemt kan fremkalde alle dine yndlingsbilleder i stort format. Det vil også sige, at du pludselig ikke kun har ét billede, men mange billeder i samme billede. Zoom ind på dit billede og klip de vigtigste dele ud til et helt nyt billede.

Køb S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 ultra kamera

S23 Ultra

Tag din gaming til nye højder

Med Samsung Galaxy S23 Ultra har Samsung lavet deres uden sammenligning bedste gaming-telefon. Det skyldes til dels deres hidtil hurtigste processor i en Galaxy-telefon – Snapdragon 8 Gen 2 Pro. Den får alt til at køre helt glat og uden, at du overhovedet bemærker det. Derudover må man ikke glemme de lysstærke AMOLED 2X-skærme med høj opløsning og en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz, som byder på intense og fede gaming-oplevelser, også mens du er på farten. En grafikprocessor med 45% flere kræfter og et dobbelt så effektivt kølesystem giver dig et forspring, allerede inden du har startet dit spil, så du kan fortsætte med at game, så længe du vil uden problemer.

Køb S23 Ultra

Gaming pige med S23 Ultra telefon

Video på Samsung Galaxy S23

S23 | S23+

Et kraftoverskud man kan mærke

Med Samsungs hidtil hurtigste processor i Snapdragon 8 Gen 2 Pro kommer du aldrig til at mangle kræfter. Fra intense gaming-oplevelser og længere batteritid til bedre billedbehandling takket være kunstig intelligens, så er du dækket ind. Samsung Galaxy S23 og S23+ har et stærkere batteri end nogensinde, der betyder markant længere tid mellem opladningerne, så du i stedet kan fokusere på at leve livet og fange alle de gode øjeblikke i det.

S23 serien er udstyret med en helt masse smarte løsninger, som både øger hastigheden og gør hukommelsen mere effektiv. Du får en mere intelligent processor, der sørger for, at du altid har kraft til at gøre, alt det du skal, også når du er på farten.

Køb S23  Køb S23+

S23 | S23+

Et design der gør indtryk

Med Samsung Galaxy S23 og S23+ får du telefoner med et design, der gør indtryk og som kan tåle at blive brugt. Designet er nemlig lige så ikonisk, som konstruktionen er robust. Med det stærkeste skærmglas i en Galaxy telefon hidtil er Galaxy S23 serien din trofaste følgesvend, som kan holde til at være ved din side, uanset om du skal en tur ud på de lange skipister, eller du er glad for at løbe lange ture.

Med sit harmoniske og stilrene design skiller Galaxy S23 og S23+ sig ud fra mængden, og de kommer i fire smukke farver: Phantom Black, Cream, Green og Lavender.
Samsung Galaxy S23 serien er klar til alt det, du gerne vil.

Køb S23  Køb S23+

Cream farvet Samsung Galaxy S23

S23 | S23+

Lev livet alle døgnets 24 timer

Samsung Galaxy S23 og S23+ har alt, hvad du har brug for, for at få det maksimale ud af tilværelsen. Alle de store begivenheder i livet skal selvfølgelig foreviges, og det kan du i høj grad med de nye Samsung telefoner. Du kan fx tage alle de selfies, som du vil med det opgraderede selfiekamera på 12 megapixel, så du altid står helt skarpt.

Du kan generelt filme og fotografere med imponerende skarphed og kontrast, både dag såvel som nat, og det kan du til dels takket være Nightography. Med Nightography har det aldrig været så nemt at se i mørket og få stabile og skarpe optagelser under alle lysforhold. Funktionen er også tilgængelig, når du bruger kameraet med apps som Snapchat, Instagram og TikTok, så du kan producere det samme helt skarpe indhold overalt.

Køb S23  Køb S23+

Optagelse med Samsung Galaxy S23 Ultra

Smart Switch 

Det har aldrig været nemmere at skifte fra hvilken som helst anden telefon til en Samsung Galaxy. Med Smart Switch appen kan du let overføre alt dit indhold til din nye telefon, så du kan få alle dine billeder, kontakter, indstillinger og historik med over. Appen er forudinstalleret på din nye Samsung Galaxy telefon og er klar til brug.

Du får endda trinvise vejledninger, som kan guide dig til præcis, hvordan du skal overføre alt dit indhold til din nye telefon. 

Så bliver det ikke nemmere!

Går du fra S22 til S23?

Har du en S22 og overvejer at skifte til en S23? Eller er du i tvivl om, om det skal være S23 eller S23 Ultra? Det kan være svært at bestemme sig for hvilken af de fede Samsung telefoner, man skal vælge. Derfor finder du nedenfor en tabel, hvor du kan sammenligne de tre telefoner og se deres forskellige features.

 
  Galaxy S22 Galaxy S23 Galaxy S23 Ultra
  6,1" 6,1" 6,8"
  Køb Køb Køb
 
Fra
kun
148,5
kr./md.i 40 mdr.
Fra
kun
150
kr./md.i 40 mdr.
Fra
kun
225
kr./md.i 40 mdr.
 
Mindstepris: 6.900 kr.
Mindstepris: 6.960 kr.
Mindstepris: 9.960 kr.
Processor      
 
  Exynos Snapdragon 8 Gen 2 Snapdragon 8 Gen 2
Lagerplads      
 

128GB

128GB

256GB

256GB

512GB

1000GB

Oversigt      
  6,1" 6,1" 6,8"
       
  Fingeraftryksgenkendelse i skærmen Fingeraftryksgenkendelse i skærmen Fingeraftryksgenkendelse i skærmen
  Batterier der varer hele dagen Batterier der varer hele dagen Batterier der varer hele dagen
  3.700 3.900 5.000
  mAh mAh mAh
  Dynamic AMOLED Skærm Dynamic AMOLED Skærm Dynamic AMOLED Skærm
  5G 5G 5G
 

  12.0MP (UW)
50.0MP (W)
10.0MP (T)
12.0MP (UW)
50.0MP (W)
10.0MP (T)
12.0MP (F)
12.0MP (UW)
200.0MP (W)
10.0/10.0MP (T)
12.0MP (F)

Værd at vide om Samsung S23 serien

  • Hvad koster Samsung Galaxy S23, S23+ og S23 Ultra?

    • Prisen på de nye Galaxy S23 mobiler afhængig af mobilens model samt størrelsen af RAM, der kræves til billeder, film, apps og andre formål. Derudover kan den samlede pris påvirkes af dit valg af abonnement. Du kan købe telefonen på afbetaling, og det er altid rente og gebyrfrit. På 3.dk kan du sammenligne de forskellige modeller og finde det abonnement, der passer bedst til dine behov og til en god pris.
  • Hvilke farver fås Samsung Galaxy S23 serien i?

    • S23, S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra fås i green, lavender, black, cream.