iPhone 13 & 13 mini | Skarp pris | 3

iPhone 13 | 13 Mini

FRA
KUN
156
kr./md.i 40 mdr.

Mindstepris.: 6.300 kr.

Bestil 13

FRA
KUN
138
kr./md.i 40 mdr.

Mindstepris.: 5.460 kr.

Bestil 13 Mini

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Hurtig levering

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Byt til nyt forudsætter abonnement hos 3 og samtidigt køb af ny mobil, tablet eller smartwatch. Prisen for den gamle telefon fastsættes i butik, udbetales over en periode på 10, 20, 30 eller 40 md. og krediteres på abonnement. Ved aftale om 3Afbetaling følger udbetalingen den valgte 3Afbetalingsperiode. Se yderligere betingelser her.​ 
*Rabatten tager udgangspunkt i bytte med iPhone X.

se hvad din mobil er værd

Super Retina XDR-skærm

Et display med
superkræfter.

Det første, som du lægger mærke til, når dine øjne falder på iPhone 13 og 13 mini, er den ekstraordinære OLED-skærm, der nu lyser endnu mere op, så du ser alt indholdt klart, farverigt og skarpt - selv når du opholder dig i skarpt sollys.

Og nu får du endda mere display på begge modeller. True Depth-kameraet er nemlig blevet en del mindre, så du får en endnu mere komplet skærmoplevelse.

Se 13   Se 13 mini

APPLE'S MEST AVANCEREDE DUAL-KAMERASYSTEM

Er kamera, hvor mulighederne er uendelige.

Apple har med iPhone 13 og iPhone 13 mini presset sig selv til at levere et kamerasystem, der når nye højder! Og det betyder, at du kan tage endnu federe billeder.

Begge modeller er nemlig udstyret med et ny tultravinvinkelobjektiv, en ny vidvinkel, der fanger 47% mere lys og ikke mindst en forbedret optisk billedstabilisator, der gør dine billeder skarpere. Selv dem taget i bevægelse.

Se 13   Se 13 mini

Filmisk funktion

Få fokus og opnå
bedre resultater.

Nu har du mulighed for at skyde videoer med mere kant og drama! Med iPhone 13 og iPhone 13 mini kan du nemlig kaste dig over featuren "Filmisk funktion".

Den gør dig i stand til at skabe effekter med lav dybdeskarphed, så du i endnu højere grad kan sætte rammen for den historie, som du ønsker at fortælle. Du bestemmer helt selv, om det skal ske automatisk, eller om du vil styre instruktionen manuelt.

Se 13   Se 13 mini

A 15 Bionic chip

Sæt fart på din
mobiloplevelse.

Der er ikke sparet på kræfterne i hverken iPhone 13 og 13 mini! De er nemlig gearet af den hurtigste chip i en smarphone, A15 Bionic, nogensinde.

Du vil virkelig kunne mærke, at det går lynende hurtigt - uanset hvilken opgave du sætter iPhone 13 eller 13 mini til at knække. Selv når det kommer til krævende og grafiktung gaming, oplever du ikke de mindste problemer. 

Se 13   Se 13 mini

TRUEDEPTH TAGET TIL NYE HØJDER

Nu får du endnu mere
at smile af.

Når det kommer til iPhone 13 og iPhone 13 mini, så er det langt fra kun bagkameraet, der er imponerende. Du får nemlig også et virkelig fedt selfie-kamera proppet med mange af de funktioner, som du normalt kun finder i mobilernes primære kamera.

Det drejer sig bl.a. om Nattilstand, Deep Fusion og Smart HDR 4. Alt samme er med til, at dine selfies tages til helt nye højder.

Se 13   Se 13 mini

Fotoformater

Find din egen stil
- og boost den.

Du har din egen stil og dit eget udtryk. Og nu kan du sørge for at det altid også slår klart igennem på dine billeder. iPhone 13 og 13 mini giver dig nemlig mulighed for at kaste dig over en helt ny feature - nemlig Fotoformater.

Så kan du give dine billeder et perfonlig udtryk. Men i modsætning til de fleste andre filtre, kan du med Fotoformater de rigtige justeringer på de rigtige steder, uden at det påvirker hudtonerne. På den måde kommer dine fotos til fortsat at se naturtro ud.

Se 13   Se 13 mini

OP til 2,5 TIME EKSTRA BATTERILEVETID

Endnu mere batteri
for pengene.

Samtidigt med at iPhone 13 og 13 mini kommer med endnu mere power, et endnu vildere kamerasystem og en skærm, der aldrig har lyst mere op, får du faktisk også en batterilevetid, der aldrig har været bedre.

Mobilerne er nemlig helt redesignet for at få plads til et større batteri, samtidigt med at kunstig intelligens gør, at de to smartphones er blevet meget mere energibesparende.

Se 13   Se 13 mini

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner