iPhone 12.

Den helt rigtige størrelse.

Mindstepris 5.220 kr.

Fri fragt og returnering

Hurtig levering

Rente- og gebyrfri afbetaling

Klar til 5G

Sæt fart på fremtiden.

iPhone er gået ind i en ny æra. Nu kan du få 5G med iPhone 12. Og det kommer til at gå intet mindre end lynende stærkt. Du kommer til at mærke en kæmpe forskel, når du f.eks. skal uploade eller downloade tunge filer.

Som om det ikke var nok, så vil du samtidigt opleve, at du kan streame video eller FaceTime i højere kvalitet med stort set ingen forsinkelse. Så du har virkelig noget at se frem til.

5 fede farver og Ceramic Shield

Lækkert design og ultra-holdbar

Med iPhone 12 kommer du til at kunne sætte lidt mere farve på hverdagen. Smartphonen kommer nemlig i hele 5 flotte, sprudlende farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dig!

Men ikke nok med det. iPhone 12 er udstyret med det stærkeste smartphone-glas nogensinde, Ceramic Shield, som beskytter din mobil fra smadrede skærme i endnu højere grad.

IP68-klassificeret

Lad sjask og plask komme an

Du kan let og uden bekymringer tage din iPhone 12 med dig hvor som helst. Den er nemlig "ups"-certificeret. Med andre ord betyder det, at smartphonen er stænk-, vand- og støvtæt.

Helt konkret kan iPhone 12 fx klare at være 6 meter under vand i op til 30 minutter - helt uden der sker noget med telefonen. Den kan dermed holde til lidt af hvert.

Dobbelt kamera-system

Du behøver ikke være bange for mørket mere

Du får et rigtigt godt kamera og alle de seje kamerafeatures med iPhone 12, som Apple er kendt for. Men som noget helt nyt får du nu både vidvinkel- og ultravidvinkelkameraet med nat-tilstand, så du kan tage langt smukkere billeder, uanset hvordan lysforholdene er.

Det nye vidvinkelkamera opfanger 27 procent mere lys, som gør dig i stand til at tage billeder, hvor farver, skarphed og kontraster er helt perfekte - også hvis de tages i måneskin.

A14 Bionic

Den hurtigste chip i en smartphone nogensinde

Selvom iPhone 12 prismæssigt ligger en del under storebroren iPhone 12 Pro, så er mobilen udstyret med præcis samme kraftfulde chip, A14 Bionic. Som rent faktisk er den hurtigste chip i en smartphone indtil nu.

Det giver dig et væld af nye muligheder, fordi der kan udføres billioner af handlinger med chippens Neural Engine, som samtidigt er super effektiv, så iPhoner 12s batteri kan opnå en stærk levetid.