Gør julen
magisk.

Du kommer desværre lidt for sent. Julen 2022 er forbi, og vi håber, at du havde en magisk og mindeværdig jul, hvor dine julegaver fra 3 skabte glæde og begejstring. 

Vi vender stærkt tilbage til december 2023 med nye spændende juletilbud på flere af vores mest attraktive produkter. Det gør vi, så du kan nemt, hurtigt og billigt kan shoppe dine julegaver og glæde dem, som du holder allermest af.

Indtil da kan du holde øje med skarpe tilbud på vores hjemmeside og følge os på vores sociale medier.

Du kan også tilmelde dig i formularen nedenunder og være blandt de første til at modtage spændende nyheder og attraktive tilbud fra os.

Så er du også blandt de første til at få næste juls spændende juletilbud direkte i indbakken, så du hurtigt og nemt kan få styr på dine julegaver og kan læne dig tilbage og nyde den søde december-tid uden stress og jag.

Få de fedeste nyheder først. Tilmeld dig her. 

Ved tilmelding giver jeg samtykke til, at 3 må kontakte mig på e-mail, telefon, sms/mms og sociale medier for at blive holdt opdateret med nyheder, tilbud på produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre mit abonnement, hardware og tilhørende teleydelse samt tilbehør, som 3 tilbyder. Derudover giver jeg med mit samtykke lov til, at 3 må behandle mine forbrugs-, lokaliserings- og trafikdata til at give mig tilbud baseret på mit forbrug. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.