Skift adgangskoden til dit Apple ID

Hvis du mener andre kan have fået adgang til dit Apple-id, anbefaler vi at du straks skifter adgangskoden. Den nemmeste måde er ved at besøge https://appleid.apple.com/dk/.

1. Log ind med dit Apple-id.

2. Rul ned til Sikkerhed og vælg Skift adgangskode …

 3. Indtast den nuværende adgangskode samt den nye adgangskode.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg