Samarbejde og omstilling

Skræddersyede kommunikationsløsninger, der skaber overblik og den gode kundeoplevelse

Skræddersyet kommunikation

Optimeret kundeoplevelse

Effektive arbejdsgange

Bedre kommunikation er vejen til bedre kundeoplevelser

Hvordan sikrer I, at arbejdsdagen bliver så effektiv som muligt? Og at der tages professionelt hånd om jeres kunder, når de ringer til jeres virksomhed? I samler alle jeres kommunikationsbehov i én løsning. ​

Tilfredse kunder kan mærkes på bundlinjen, og den rette kommunikationsløsning er en forudsætning for at kunne levere den bedste kundeoplevelse. Derfor hjælper vi jer med at sammensætte en løsning, der passer til netop jeres behov.

Lad os finde den rigtige løsning sammen 

3Kontakt

En enkel og effektiv kontaktcenterløsning med avancerede funktioner, der sikrer, at jeres kunder altid bliver hørt. Samtidig gør platformen kommunikationen med samarbejdspartnere og kolleger mere overskuelig. 

Zylinc Cloud

Denne avancerede, cloud-baserede kontaktcenterløsning samler alle jeres kundeservicebehov i én effektiv løsning. Platformen kan integreres med andre systemer og er ideel til virksomheder med komplekse behov. 

Microsoft Teams

Integrér telefoni i jeres Teams-platform med Teams Connect. På den måde kan I ringe til alle gennem Microsoft Teams – uanset om modtageren har Teams. Teams Connect kan desuden integreres i 3Kontakt. 

Partner Connect

Med Partner Connect beholder I jeres eksisterende telefonsystem, men skifter mobiloperatør til 3Business. Partner Connect pusher jeres brugeres mobilstatus til jeres telefoniløsning, så I slipper for forgæves opkald.

GladTeknik, Hvidovre

“Det er essentielt, at kunden hurtigt og nemt kan få fat på os. Det kan de med 3Kontakt, og derfor svarer vi nu 9 ud af 10 opkald inden for 10 sekunder.” 

- Mathias Emil Nielsen, stifter og IT-Nørd hos GladTeknik 

GroupM, København 

”3Kontakt har gjort arbejdsdagene mere smidige og reduceret vores medarbejdertimer og teleudgifter. Faktisk har vi skåret hele 38% af udgifterne.” 

- Hans Slott, IT-ansvarlig hos GroupM 

    Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

    I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.