Gå online med en lynhurtig løsning

Få trådløst internet, der er hurtigt nok til hele firmaet, med en 5G router – helt uden gravearbejde

Lynhurtigt netværk

Krypteret forbindelse

Dedikeret support

Internet til hjemmearbejdspladsen

Giv dine medarbejdere en mere fleksibel hverdag med lynhurtigt internet til hjemmearbejdspladsen, som ikke kræver en teknisk ekspert. Med en 5G router er medarbejderen online på få minutter, og det er ikke sværere end at sætte SIM-kortet i, tænde for strømmen og logge på.

Internet til virksomheden

Få lynhurtigt internet til hele virksomheden uden at skulle investere i dyr infrastruktur. I får en samlet løsning med 5G router, WiFi og SIM-kort, samt fri data, så I kan deltage i webinarer, møder og køre selv tunge cloudbaserede programmer via 5G netværket uden afbrydelser.

Mobilt Internet

Med en mobil 5G router er du fri til at arbejde, hvor du vil og når du vil. Du undgår at skulle rode med WiFi hos kunder og samarbejdspartnere, for du tager nemlig stabilt og lynhurtigt internet med dig overalt. Mobilt internet giver dig fuld bevægelsesfrihed og fleksibilitet, uden det går ud over forbindelsen.

AirSupport, Billund

”Vi kan tilbyde vores medarbejdere at sidde i en håndboldhal og svare på mails, eller at de kan sidde i campingvognen. Det er så tilfredsstillende at hastigheden er hurtig og alt fungerer rigtig fint.”

- Asger Lund, IT Infrastructure Architect, AIR SUPPORT

Autosource Group

”Vi har ikke nogen udfald, og vi har adgang til nettet overalt. Vi oplever også fantastisk dækning i yderområderne. Vi er ikke bange for dækningen hos 3. Den ved vi bare fungerer til topkarakter.”

- Jonas Pasgaard, COO, Autosource Group

    Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

    I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

    Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

    Så se vores Persondatapolitik