5G Internet spiller en afgørende rolle hos os

Air Support

For den jyske softwarevirksomhed, AIR SUPPORT, betyder 5G internet fra 3Business en væsentlig rolle når de skal lave flyveplaner fra A-B på den hurtigste og billigste måde.

AIR SUPPORT blev etableret i 1989 med hovedkontor beliggende i Billund Lufthavn. Selvom virksomheden kommer fra Danmark, er de også repræsenteret i Frankrig, Singapore og USA.

Til dagligt understøtter virksomheder over 500 luftfartsoperatører over hele verden med flyveplanlægnings- og sporingssoftwareløsninger. Derfor valgte de også at skifte til 3Business i 2016 på grund af den attraktive rejseløsning: 3LikeHome Pro.

5G muliggør en lynhurtig fremtid

Foruden 3LikeHome Pro har AIR SUPPORT fået 5G internet fra 3Business. Den nemme plug ’n’ play løsning giver hurtige arbejdsgange for virksomheden, som har kunder og medarbejdere i hele verden, og som har alle slags kunder, store som små.

””5G internet spiller en altafgørende rolle for os. Vi har medarbejdere, der sidder og arbejder i lufthavnen og venter på fly, og her er det vigtigt at internettet spiller. Førhen har vi oplevet svingende kvalitet på netværket, men det gør vi ikke mere,” fortæller Asger Lund, IT Infrastructure Architect, AIR SUPPORT

Virksomheden tilbyder desuden alle deres medarbejdere at arbejde hjemmefra med en stabil og hurtig router.

”Vi glæder os over at kunne tilbyde vores medarbejdere en fuldt udstyret hjemmearbejdsplads uden fibernet og kobber ledninger, hvor de ikke skal vente på at haven bliver gravet op eller vente på at der kommer en tekniker ud. Nu bestiller vi bare en router og sender vores medarbejdere i sommerhuset med en lynhurtig forbindelse”, uddyber Asger og fortsætter:

”Det er en kæmpe succeshistorie, at vi kan arbejde hvor som helst. Vi kan tilbyde vores medarbejdere at sidde i en håndboldhal og svare på mails, eller at de kan sidde i campingvognen. Det er så tilfredsstillende at hastigheden er hurtig og alt fungerer rigtig fint.” Siger Asger.

Go’ ro i maven

Samarbejdet mellem 3Business og AIR SUPPORT fungerer rigtig godt. Når virksomheden sender medarbejdere ud fra kontoret har de altid nok data og skal ikke tænke på dyre datapakker.

”Jeg har go’ ro i maven. Jeg skal ikke tænke på, at en sælger ikke har nok data. Det ved vi bare fungerer. Hvis vi har en udfordring eller spørgsmål, så tager vi fat i vores faste Account Manager, der altid står parat til at hjælpe. Det skaber personligt rigtig høj værdi for mig”. Afslutter Asger.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.