Vi sammensætter løsninger

til alle typer virksomheder

Løsninger hos 3Business

3Business er til for at klæde din virksomhed på til fremtiden. Lige meget hvor små eller store I er, finder vi et setup, der gør jeres organisation stærkere og mere fleksibel. Mulighederne er mange, for et SIM-kort har aldrig kunnet så meget, som det kan i dag. Vi er altid på forkant med udviklingen og klar til at hjælpe dig up to speed med de nyeste samarbejdsværktøjer, intelligente services og udstyr.

Få din egen virtuelle omstilling

Hold fokus på forretningen og serviceniveauet højt. Med 3Kontakt besvarer og distribuerer vi alle opkald til din virksomhed, så I altid er til at få fat på – uanset hvor medarbejderne befinder sig.

SKAB VÆKST I DIN VIRKSOMHED MED IOT

Med Internet of Things (IoT) kan alt fra køretøjer til køleskabe opsamle og sende data, der gør dig klogere på hele din forretning. Vi leverer SIM-kort, rådgivning og support, så du kan få maksimal værdi ud af dine enheder.

MICROSOFT TEAMS

Uanset om I har brug for at samles 10 eller 1000 mennesker, giver Teams jer muligheden for at dele skærm, filer og video og chatte sammen på afstand.

VIRTUEL OMSTILLING

Hold fokus på forretningen og serviceniveauet højt. Med 3Kontakt og virtuel omstilling besvarer og distribuerer vi alle opkald for din virksomhed, så I altid er til at få fat på – uanset hvor medarbejderne befinder sig.

Udvid virksomhedens netværk

HJEMMEARBEJDSPLADS

Giv dine medarbejdere friheden til at arbejde, hvor det passer dem med en trådløs, en iPad og evt. et par AirPods, som de kan tage med sig på farten.

SIKKER ADGANG

Log nemt og sikkert på virksomhedens lokale netværk og få adgang til jeres arbejdsfiler, uanset hvor I arbejder fra.

PRIVATE LTE

For store virksomheder og events med tusindvis af brugere på nettet ad gangen er kapacitet altafgørende. Få jeres helt eget mobile netværk rullet ud med Private LTE.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

Så se vores Persondatapolitik