Sikker adgang til
virksomhedens netværk

Secure Access

Plug & play

Få en brugervenlig plug & play løsning til virksomhedens netværk.

Brugervenlig

Log på det lokale netværk nemt og enkelt fra pc, mobil eller tablet.

Ingen spildtid

Undgå at spilde tid på sikkerhedssoftware.

Farvel til besværlig software

Fordi Secure Access er en direkte VPN-tunnel mellem jeres netværk og 3’s mobilnetværk, behøver I ikke VPN-software. Men I beholder selvfølgelig overblikket over internettrafikken, da det hele kører gennem jeres egen proxy-server.

I får automatisk direkte forbindelse til lokalnetværket, så I kan arbejde overalt uden at skulle logge på via en manuel VPN-forbindelse.

Den hurtige løsning - alle vegne

Der er mange fordele ved at kunne arbejde uden for kontoret. Det kan både være til at tjekke op på de sidste detaljer til et kundemøde, på togturen, til konferencer – eller når man gerne vil tage en arbejdsdag hjemmefra.

Med mobil adgang til lokalnetværket bliver I mere fleksible, da der er adgang til samme systemer, filer og netværk som fra pc’en på kontoret. Det gælder både, når medarbejderne er på fra deres smartphones, tablets og pc’er.

Sådan fungerer Secure Access

 
Secure Access giver jer helt automatisk krypteret forbindelse til jeres lokalnetværk, uden at I skal logge på en VPN-forbindelse først.

Ring mig op

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik