Private LTE
Jeres eget private netværk

3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige.

Med 3's globale netværk bygger vi videre på årtiers erfaring for at levere et dedikeret privat netværk med høj kapacitet. Som eksperter inden for mobilkommunikation og netværk med høj ydeevne ved vi, hvor vigtig pålidelig forbindelse er for enhver virksomhed, især i denne digitale tidsalder.

Vi ser tydeligt hvordan øget kundebehov leder virksomhederne til at undersøge nye måder at øge effektiviteten på.

Med vores private netværk leverer vi alle fordelene ved lynhurtig mobilitet uden at gå på kompromis med ydeevne eller robusthed.Fuld kapacitet til jeres virksomhed

Private LTE er en professionel pålidelig udgave af et Wifi netværk der kører på mobil frekvenser og som er reserveret kun til én virksomhed.

Det er dynamisk og kan formes til de applikationer og de områder hvor en virksomhed har behov for at det med garanti skal kunne bruges på alle tidspunkter af døgnet - til udvalgte devices.
Samlet på et netværk

Få fordel af konstant tilslutning på hele området/matriklen for dine medarbejdere og dine hurtige autonome køretøjer eller maskiner.Sikker forbindelse

Du kan være sikker på, at dine data forbliver på dit private netværk og ikke berører det offentlige netværk på noget tidspunkt.Pålideligt design

Robusthed og redundans er indbygget i hvert lag i et privat netværk, perfekt til dine kritiske applikationer og devices.


Kontakt:


Private LTE rådgiver:

Sune Futtrup 
Phone. +4531200928
E-mail. sune.futtrup@3.dk

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg