Microsoft Teams

Nu med integreret telefoni

En platform med alle muligheder

Én medarbejder, ét abonnement, én regning.

Med Teams Connect kan du ringe til alle dine kontakter gennem Microsoft Teams, uanset om de har Teams eller ej. Det gør det nemt og effektivt at arbejde og samarbejde, hvor end du er.

Teams Connect med 3Business 

Vi giver mulighed for at anvende udringningsfunktionen i Microsoft Teams. 

Med Teams Connect og 3Business kan du ringe til alle dine kontakter gennem Microsoft Teams, uanset om de har Microsoft Teams eller ej. Du kan også ringe til og fra udlandet gennem dit abonnement med 3LikeHome Pro, uden det koster ekstra. Hver medarbejder har ét samlet abonnement og én regning, hvilket gør jeres løsning helt enkel. Vi sikrer en nem implementering, så alle er hurtigt i gang - lige meget hvor I arbejder.

3LikeHome Pro

Ring fra Danmark til 75 lande og landene imellem.

Når du opgraderer til Teams Connect hos 3Business kan I trygt ringe fra Microsoft Teams til og fra 75 lande verden over, med 3LikeHome Pro, uden det koster ekstra.

Vi sikrer en god onboarding

Vi sørger for en sikker og nem onboarding og giver dig og din virksomhed en god start. Er der efterfølgende brug for hjælp, er vi kun et opkald væk.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.