Vi sparer virkelig meget tid

Lunar, Aarhus

Nem selvbetjening hos 3Business betyder, at Lunar har mere tid til at drive virksomhed, og nye innovative mobilløsninger gør arbejdsdagene nemmere.

Det er for besværligt at blive erhvervskunde i en bank i dag, mener de hos fintechvirksomheden Lunar. Derfor har de udviklet appen ”Lunar”, der skal gøre det simpelt og hurtigt at håndtere virksomheders økonomi.

Ambitionerne med appen er høje, og derfor er det vigtigt for Lunar, de ikke skal bruge tid på deres teleløsning, så de kan mobilisere alle kræfter i at drive virksomhed:

  • "Alt, der vedrører mobilerne og administrationen af dem, skal bare være nemt. Hos 3Business kan vi klare det hele selv, når vi logger på selvbetjeningen, og på den måde sparer vi virkelig meget tid. For eksempel er det ret fedt, at vi ikke behøver ringe ind for at onboarde nye medarbejdere”, siger Joachim Strøjer Hansen, CPO hos Lunar.

Hos Lunar lægger de også vægt på transparens, og det er en anden grund til, at de har valgt 3Business, siger Joachim Strøjer Hansen:

  • ”Hos 3Business er der ingen skjulte gebyrer. Vi ved præcis, hvad vi får, og vi bliver altid informeret, når det er nødvendigt. Hvis vi er ved at nå vores datagrænse, får vi besked. Hvis vi rejser til udlandet og gør brug af 3LikeHome Pro, får vi en sms om, hvad vi skal være opmærksomme på”.

Først med alt

Lunar har investeret i techeksperter, som dels fokuserer på at skabe den bedst mulige brugeroplevelse og dels sikrer, at Lunar hele tiden er firstmover inden for sit felt. Og her har de også noget til fælles med 3Business:

  • ”Når vi selv går så højt op i innovation og ny teknologi, er det naturligt for os at vælge et teleselskab, der har samme tilgang, og 3 er først med alt. De var for eksempel først med 3LikeHome Pro, hvor vi kan bruge mobilen i udlandet uden at betale ekstra. Det har gjort det nemmere for os at arbejde på farten”, siger Joachim Strøjer Hansen.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.