Med 3Business kan vi indtage Europa

GreenMobility, København

En særlig data- og netværksplatform skal hjælpe GreenMobility med at vækste uden for Danmark.

Der er et stort forretningspotentiale i Internet of Things. Det er delebilsvirksomheden GreenMobility et godt eksempel på. På få år er de eldrevne bybiler blevet populære blandt danskerne, og nu er målet at indtage Europa. Det skal 3Business hjælpe med.

  • ”3Business tilbyder det netværk og den dataplatform, som er nødvendig for, at vi kan udvide”, siger Kasper Suhr-Larsen, CTO hos GreenMobility.

Fungerer perfekt

For at bruge delebilsordningen tilmelder man sig i GreenMobilitys app, booker en bil, låser den op med appen og starter køreturen. Brugeren kommunikerer med bilen via et SIM-kort i den. Med den særlige platform, 3Business stiller til rådighed, kan GreenMobility kontrollere alle bilern på tværs af landegrænser. Det er en såkaldt IoT-løsning, og den kræver en solid dataforbindelse:

  • ”Uden et stabilt dataflow kunne vi ikke drive forretning, så vi er meget glade for den aftale, vi har fået hos 3Business. Der er ingen tvivl om, at vi har fået den bedste løsning både teknisk og økonomisk”, siger Kasper Suhr-Larsen og tilføjer:

  • ”Vi har lige udrullet i Oslo som det første sted uden for Danmark, og det er gået enormt godt. Alt fungerer perfekt”.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.