Skræddersy din løsning

med attraktive tilvalg

Få endnu mere ud af dit abonnement

MICROSOFT TEAMS

Uanset om I har brug for at samles 10 eller 1000 mennesker, giver Teams jer muligheden for at dele skærm, filer og video og chatte sammen på afstand.

CLOUD RECORDING

Med cloud recording kan I optage samtaler, så I altid har dokumentationen på plads og samtidigt bruge optagelserne til at kvalitetssikre jeres kundeservice.

ONBOARDING

Hos os får du en fast onboarding koordinator tilknyttet, der sikrer, at I kommer godt fra start. Vi er villige til at gå det ekstra skridt for at vores kunder får en god oplevelse

UNDERHOLDNING

Forkæl dig selv og dine medarbejdere med nogle af markedets mest populære streaming-tjenester som Deezer, WYPE, Apple One og TV2 Play.

GLOBAL UDLANDSTELEFONI

Er hele verden din arbejdsplads? Undgå begrænsninger på mobilen, når forretningen går global. Uanset om du selv er ude eller hjemme.

DEL REGNINGEN

Hvem betaler, når dine kolleger stemmer med mobilen til MPG? Bestem selv, hvad virksomheden dækker, og split regningen i to – helt automatisk.

eSIM

Med eSIM kan du samle alle opkald og SMS’er fra to abonnementer – for eksempel privat og erhverv – på samme mobiltelefon.

FORSIKRING

3Forsikring dækker skærmbrud, væskeskader og tyveri både i og uden for Danmark – helt uden bindingsperiode.

EKSTRA DATA

Med Mit 3 app’en og på 3Business Selvbetjening kan du lynhurtigt tilføje ekstra data til dit abonnement.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.