3Business | eSIM - Fremtidens SIM-kort

eSIM

Den nye generation
af simkort

eSIM Indbygget SIM-kort
- Erhvervs- og privatopkald på samme mobil - Få opkald og sms'er på dit ur - Slut med papirclips. Nemt at skifte simkort - Slut med fyldte lommer og telefonstakken på bordet

erhverv skifter nemt eSIM - eSIM-kort er fremtiden

Nyhed! Flyt dit eSIM med kun ét klik

Hos os kan du hurtigt og nemt overføre SIM-kort fra din tidligere iPhone til din nye iPhone, uden at du skal kontakte os og eller skanne en QR kode. Vi kalder det One Click Transfer.

For at bruge One Click Transfer kræver det blot, at du har:

- et 3-abonnement på din gamle iPhone.

- installeret iOS17 på din nye og din gamle iPhone.

- aktiveret Bluetooth.

Følg instrukserne på din nye iPhone for at overføre dit fysiske SIM-kort eller eSIM til din nye iPhone. Vær obs på, at mobilerne skal ligge ved siden af hinanden og være tændt. Se vejledning.

Hvorfor eSIM?

I Modsætning til et traditionelt SIM-kort er eSIM en permanent chip, der sidder i mobilen. Via en QR-kode henter du data ned på eSIM-kortet fra serveren i stedet for at skifte det fysisk. Det gør det nemmere at tage et nyt SIM-kort i brug.

eSIM kan kombineres med det traditionelle SIM-kort, hvilket gør det muligt at have to numre på samme mobil. Dermed kan du fx slippe for at gå rundt med både arbejds- og privattelefon.

Bestil

Til din mobil

en mobil kan du kombinere et eSIM med et klassisk plastik SIM-kort, som vi kender idag, og dermed have to aktive telefonnumre på din mobil. Så kan du f.eks både have dit arbejds- og privatnummer på samme mobil. 

Sådan bestiller du

Vil du bestille et eSIM og allerede er kunde hos 3Business, kan du bestille det via selvbetjenignen under abonnement. Det koster 0 kr. at bytte sit nuværende SIM-kort ud med et eSIM. 

Log på Selvbetjeningen

Ønsker du eSIM i forbindelse med køb af ny mobil eller nyt abonnement, vælger du det bare til når du taler med os.  

RING MIG OP

Til dit smartwatch

Kombinerer du dit smartwach med et eSIM, kan du ringe, tjekke sms’er og være online direkte fra uret – uden at have din telefon i nærheden. 

Sådan får du eSIM til dit smartwatch

Her finder du en fin guide til, hvordan du får eSIM koblet til dit ur

Guide til Apple Watch

Guide til Samsung Watch

Hvem kan bruge eSIM?

3 understøtter eSIM til alle eSIM-kompatible telefoner på markedet, men vi er kun i stand til garantere fuld support og funktionalitet på de modeller, vi selv forhandler. 

Se her hvilke mobiler og tablets der understøtter eSIM.

Udover at have en smartphone/tablet der undersøtter teknologien, skal du også sikre dig at din smartphone/tablet er opdateret til seneste version af software.

Ring mig op

Sådan aktiverer du eSIM

Når du har modtaget dit eSIM-kort, skal du både aktivere eSIM-kortet og opsætte det på dit devices, før du kan bruge det.

  1. FØRST SKAL DU AKTIVERE DIT eSIM-KORT
    Du kan enten aktivere dit eSIM-kort på 3Admin selvbetjening, ringe til kundeservice på 70 313 000 eller i en 3Butik.
    - Sådan aktiverer du eSIM


  2. SÅ SKAL DU OPSÆTTE DIT eSIM-KORT PÅ DIT DEVICE
    Følg linket for at få hjælp til opsætning på din Mobil/tabelt og sørg for at vælg vejledningen til dit specifikke device - Find vejledning  

 

Få endnu flere fordele

Ønsker du at samle både din erhvervs- og privatløsning hos os, så kontakt os på 70 313 000 og få et skræddersyet tilbud.

Værd at vide om eSIM

Find den bedste løsning og service?

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik