Secure Access

Sikker adgang til virksomhedens netværk

Plug & play

Brugervenlig

Ingen spildtid

Sådan fungerer Secure Access

Secure Access giver jer helt automatisk krypteret forbindelse til jeres lokalnetværk, uden at I skal logge på en VPN-forbindelse først.

Farvel til besværlig software

Fordi Secure Access er en direkte VPN-tunnel mellem jeres netværk og 3’s mobilnetværk, behøver I ikke VPN-software. Men I beholder selvfølgelig overblikket over internettrafikken, da det hele kører gennem jeres egen proxy-server.

I får automatisk direkte forbindelse til lokalnetværket, så I kan arbejde overalt uden at skulle logge på via en manuel VPN-forbindelse.

Den hurtige løsning - alle vegne

Der er mange fordele ved at kunne arbejde uden for kontoret. Det kan både være til at tjekke op på de sidste detaljer til et kundemøde, på togturen, til konferencer – eller når man gerne vil tage en arbejdsdag hjemmefra.

Med mobil adgang til lokalnetværket bliver I mere fleksible, da der er adgang til samme systemer, filer og netværk som fra pc’en på kontoret. Det gælder både, når medarbejderne er på fra deres smartphones, tablets og pc’er.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

Så se vores Persondatapolitik