GLADERE KUNDER
GIVER BEDRE
TAL PÅ BUNDLINIEN

Morten Strøh

Bliv ringet op

THE MOKKA CAFE, KOLDING

Ved hjælp af 3Kontakt og lynhurtigt internet har restaurantejer Morten Strøh skabt en bedre helhedsoplevelse for sine gæster, og det kan mærkes i regnskabet.

Når oplevelsen er god, kommer kunderne igen. Derfor har Morten Strøh - som står bag brandet Circus Gin og Restaurant Marinaen, Vinbaren og The Mokka Cafe i Kolding - gjort en dyd ud af at skabe den bedst mulige oplevelse for sine sultne og tørstige gæster. Og ved hjælp af omstillingsløsningen 3Kontakt starter den gode kundeoplevelse allerede, når gæsterne ringer for at bestille bord:

”Det er altafgørende, at kunderne bliver taget godt imod, når de ringer til os. Med 3Kontakt bliver de mødt med vores egen professionelle velkomsthilsen, og hvis telefonen ikke bliver
taget det ene sted, omstilles kaldet til en af de andre restauranter. På den måde ringer kunderne aldrig forgæves. Det forbedrer kundeoplevelsen”, siger Morten Strøh.

Gratis wi-fi
Derudover er der på de tre restauranter sat bredbånd op, så gæsterne kan logge på gratis wi-fi, og det er en succes:

”Rigtig mange af vores gæster, især forretningsfolk, efterspørger wi-fi. Gennem 3Business har vi fået nogle meget hurtige og stabile bredbåndsforbindelser, og det bidrager i dén grad til den gode kundeoplevelse”, siger Morten Strøh, som også pointerer en anden stor fordel:

”Gladere kunder giver bedre tal på bundlinjen”.

Fordele i udlandet
Én ting er glade kunder. En anden ting er glade medarbejdere. Mange af Morten Strøhs ansatte er ofte i udlandet, og her er det vigtigt, at mobilerne virker præcis som i Danmark, så medarbejderne ikke skal bekymre sig om roaming eller høje datatakster. Derfor sætter Morten Strøh og hans ansatte stor pris på deres 3LikeHome Pro abonnement:

”3LikeHome Pro giver os en fantastisk frihed i udlandet, fordi det altid virker, og fordi vi ikke skal tænke på regningen”, siger han.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg