3Business | The Mokka Café

Gladere kunder
giver bedre

tal på bundlinien

Morten Strøh

The Mokka Café, Kolding

Ved hjælp af 3Kontakt og lynhurtigt internet har restaurantejer Morten Strøh skabt en bedre helhedsoplevelse for sine gæster, og det kan mærkes i regnskabet.

Når oplevelsen er god, kommer kunderne igen. Derfor har Morten Strøh - som står bag brandet Circus Gin og Restaurant Marinaen, Vinbaren og The Mokka Cafe i Kolding - gjort en dyd ud af at skabe den bedst mulige oplevelse for sine sultne og tørstige gæster. Og ved hjælp af omstillingsløsningen 3Kontakt starter den gode kundeoplevelse allerede, når gæsterne ringer for at bestille bord:


”Det er altafgørende, at kunderne bliver taget godt imod, når de ringer til os. Med 3Kontakt bliver de mødt med vores egen professionelle velkomsthilsen, og hvis telefonen ikke bliver taget det ene sted, omstilles kaldet til en af de andre restauranter. På den måde ringer kunderne aldrig forgæves. Det forbedrer kundeoplevelsen”, siger Morten Strøh.

Tilbyder sine gæster gratis wi-fi


Derudover er der på de tre restauranter sat bredbånd op, så gæsterne kan logge på gratis wi-fi, og det er en succes:

”Rigtig mange af vores gæster, især forretningsfolk, efterspørger wi-fi. Gennem 3Business har vi fået nogle meget hurtige og stabile bredbåndsforbindelser, og det bidrager i dén grad til den gode kundeoplevelse”, siger Morten Strøh, som også pointerer en anden stor fordel:

”Gladere kunder giver bedre tal på bundlinjen”.

Fordele i udlandet

Én ting er glade kunder. En anden ting er glade medarbejdere. Mange af Morten Strøhs ansatte er ofte i udlandet, og her er det vigtigt, at mobilerne virker præcis som i Danmark, så medarbejderne ikke skal bekymre sig om roaming eller høje datatakster. Derfor sætter Morten Strøh og hans ansatte stor pris på deres 3LikeHome Pro abonnement:

”3LikeHome Pro giver os en fantastisk frihed i udlandet, fordi det altid virker, og fordi vi ikke skal tænke på regningen”siger han.

Find den bedste løsning og service?

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik