Vi har et personligt forhold til 3Business

Tabellae, Glostrup

Tabellae har været kunde hos 3Business i 12 år. Den danske virksomhed er eksperter i at effektivisere dokumenthåndtering og lever af, at tale med kunder hver dag og skabe et godt tilidsforhold.

Derfor valgte de også 3Business som telepartner i 2010, hvor de startede Tabellae, fordi 3Business kunne tilbyde de samme værdier, som var vigtige for dem. Siden deres opstart har virksomheden haft den samme account manager tilknyttet fra 3Business, der ikke bare er proaktiv, men som også er i øjenhøjde med Tabellae.

Kontorer i hele verden

Én af de mange fordele, som Lennart nævner, er at alle medarbejdere har fået store fordele ud af 3LikeHome Pro, som er inkluderet i deres abonnement. På den måde er det nemt for Tabellae, der blandt andet har kontorer i Portugal, USA og Norge, at sende medarbejderne ud i verden.

Vi kan ikke leve uden 3LikeHome Pro. For kunderne betyder det, at vi kan tilbyde en enorm fleksibilitet og at vi altid står til rådighed. Og for vores medarbejdere betyder det, at vi aldrig løber tør for data og at vi har løst en masse kommunikative udfordringer”. Afslutter Lennart.

Tryghed og en lynhurtig internetforbindelse

Tabellae vægter trygheden og proaktiviteten højt når det kommer til valg af teleselskab. Og det er også derfor at Lennart Garbasch, der er CEO i Tabellae, stadig har 3Business med på deres rejse.

3Business er et frisk pust. Og har altid været det. Den ligeværdighed vi bliver mødt med, fungerer rigtig godt. Det er det, der er vigtigst for os og det skaber hele oplevelsen, fordi vi får hele pakken igennem 3Business”, fortæller Lennart Garbasch, CEO i Tabellae.

At Tabellae har en fast account manager fra 3Business tilknyttet virksomheden betyder alt for Lennart.

Tabellae er født ind i en virtuel kommunikationsverden og her passer 3Business rigtig godt ind. Vi oplever 3Business som en mindre organisation, som er lokal og lyttende, og selvom de er store, er de altid til at få fat på. De handler med mennesker og det gør, at vi aldrig kommer til at skifte teleselskab”, pointerer Lennart.

Foruden den gennemsigtighed som Tabellae bliver mødt med, har virksomheden også fået inkluderet 5G i deres abonnement, så de opnår en lynhurtig internetforbindelse, samtidig med at de har rigeligt med data – både i indland og udland.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.