3Business

supporterer os så godt

PanzerGlass, Hinnerup

PanzerGlass er en dansk startup virksomhed, med hovedkontor i Hinnerup, der producerer og sælger eksklusiv skærmbeskyttelse til tablets, mobiltelefoner, performance watches samt cykel computere. Siden deres start i 2013 er virksomheden vokset massivt og har i dag medarbejdere siddende over alt i verden. Derfor var de heller ikke i tvivl da de skulle vælge teleudbyder, da 3Business kunne levere en samlet telefoniløsning, der tilbød telefoni over det meste af verden, samt en stor datapulje hele virksomheden kunne nyde brug af.

Da Corona-krisen ramte Danmark i foråret 2020, var PanzerGlass mere end forberedt på at skulle omstille sig til en helt ny hverdag.

  • "Corona-krisen har faktisk ikke ændret den måde vi arbejder på, fordi vi allerede kommunikerer med hele verden og er vant til at sidde mellem distancer og arbejde med hinanden. Derfor er vi allerede superbrugere af 3Business' samarbejdsplatform Teams Connect".

Teams Connect er det komplette arbejdsværktøj, der integrerer videomøder, chat, telefoni og fildeling i ét program. På den måde har PanzerGlass allerede omstillet sig til en agil og fleksibel arbejdsstruktur i og med hele virksomheden arbejder på tværs af forskellige lokationer og tidszoner. Faktisk har Corona-krisen kun gjort PanzerGlass mere omstillingsparate og effektive.

Teams Connect supportere den moderne virksomhed

  • "Der er opstået et new normal og det har vi alle skulle vænne os til. Det har skabt en fleksibilitet og nye arbejdsstrukturer, som vi nyder godt af. Faktisk har hele virksomheden givet den en ekstra skalle fordi vi selv har kunne bestemme over vores arbejdsdag," fortæller Ditte Østergaard Bak og fortsætter:

  • "Den største udfordring har faktisk ikke været at skulle Teams Connect, men det har været den manglede daglige kontakt og sparring vi normalt konstant har, som vi har savnet. Heldigvis kan meget erstattes med Teams Connect og videoopkald," uddyber Ditte.

Ifølge PanzerGlass er alle  de dårlige ting ved hjemmearbejdspladsen gjort til skamme under krisen. Dog lægger Ditte vægt på, at det kræver de helt rette værktøjer for at virksomheder kan lykkedes.

  • "Hjemmearbejdspladsen er kommet for at blive. Fleksibiliteten og den øgede work-life balance er are så meget mere vigtig end at skulle måle arbejde i kvantitet - det er ikke stolen der gør arbejdet og Teams Connect er fantastisk nemt at navigere i og benytte. Vores arbejdsdag giver så meget mere mening når vi kan arbejde overalt og tale med kunder og kollegaer over alt i verden. Teams Connect supportere at vi kan drive forretning uanset lokation og hvornår," afslutter Ditte Østergaard Bak.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.